Naapurin perhe todisti, kun pienen lapsensa murhasta epäiltyä äitiä talutettiin poliisiautoon käsiraudoissa – "Onhan se aivan järkyttävää"

MTV paikalla: täällä Vantaan lapsisurma tapahtui – rikostoimittaja kertoo kaiken, mitä kaksivuotiaan lapsen kuolemasta tiedetään 4:15
Nuorta äitiä vaaditaan parhaillaan vangittavaksi pienen lapsensa murhasta epäiltynä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. MTV Uutiset on paikalla. Seuraa suoraa lähetystä artikkelin yltä.

Naapurit järkyttyivät epäillystä lapsenmurhasta Vantaan Kaivokselassa. Eräs perhe todisti, kun teosta epäiltyä naista talutettiin raudoissa poliisiautoon. Naista vaaditaan parhaillaan vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. MTV Uutiset on paikalla. Seuraa suoraa lähetystä artikkelin yltä.

22-vuotiaan naisen epäillään murhanneen oman, noin 2-vuotiaan lapsensa asunnossaan Vantaalla eilen aamulla. MTV Uutisten tietojen mukaan tekotavaksi epäillään tukahduttamista.

MTV Uutiset vieraili tapahtumapaikalla, Kaivokselan kaupunginosassa sijaitsevassa kerrostalossa, joka on valmistunut vasta noin kuukausi sitten. Naapurit ovat tapahtuneesta järkyttyneitä.

- Tämä on ollut tosi hiljainen ja rauhallinen talo. Ei ikinä olisi voinut kuvitella, että tapahtuu jotain tällaista, sanoo naapuri Pirjetta Fihlman.

Fihlmanin mukaan uutiset tapahtuneesta on otettu talossa vastaan järkyttyneinä.

Samaa sanoo Ville Carena.

– Tämä tulee lähelle. Se on niin käsittämätöntä, absurdia. Yleensä sitä lukee tällaisista lehdistä ja miettii, että aivan kamalaa, miten tällaista voi tapahtua. Nyt se tapahtui seinän takana. Onhan se aivan järkyttävää.

Carenan mukaan hänen perheensä todisti eilen aamulla, kun lapsensa murhasta epäilty nainen lähti poliisin matkaan.

– Lapset ja muu perhe olivat nähneet, että nainen vietiin käsiraudoissa poliisiautoon, hän sanoo.

Katso naapureiden haastattelut kokonaisuudessaan yllä olevasta suorasta lähetyksestä. Lähetyksessä myös raportti Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta, missä murhasta epäiltyä äitiä vaaditaan vangittavaksi.

Lue myös:

    Uusimmat