Mainos

Syy Bill Clintonin Suomen-vierailuun selvisi – NÅ: Saapuu liikemies Anders Wiklöfin 73-vuotissyntymäpäiville

Kahdeksan vuotta Yhdysvaltojen presidenttinä toiminut, yhtenä mailman vaikutusvaltaisimmista poliitikoista pidetty mies, Bill Clinton, on nähty tänään Helsingissä. Suuntana hän on menossa Ahvenanmaalle syntymäpäiväjuhlille kertoo Nya Åland-lehti.

Tänään Ahvenanmaalla juhlitaan Anders Wiklöfiä The Wiklöf Concert-tapahtumassa Miramarparkenissa Maarianhaminassa klo 19.30 alkaen. Ahvenanmaan vaikutusvaltaisimpiin ja varakkaimpiin kuuluva Wiklöf on itsekin varsin maineikas.

Hänen konserninsa Wiklöf Holding Ab on Pohjoismaiden suurin yhden henkilön sataprosenttisesti omistama yritys. Sen lisäksi hän on Ålandsbankenin suuromistaja ja pankin hallituksen jäsen.

Luvassa puhe

Anders Wiklöf on vahvistanut Nya Åland-lehdelle, että Clinton saapuu hänen syntymäpäivilleen. Clinton tulee puhumaan lavalle ohjelman alussa ja pitämään puheen, mahdollisesti kumpaakin herraa kiinnostavista aiheista, hyväntekeväisyydestä ja ympäristöstä. Nya Åland vihjaa, että Clinton saattaisi soittaa saksofoniakin, mutta siitä ei ole vielä varmistusta.

Vierailu on pidetty salassa pääasiassa turvallisuussyistä. Presidenttinä Clintonilla on edelleen turvallisuushenkilökunta, joka on valmistellut matkaa ja hoitanut järjestelyjä.

Clintonin lisäksi tapahtumassa esiintyvät muuan muassa Johnny Logan, Lasse Berghagen, Sissel Kyrkjebö, Christer Sjögren, Sven-BertilTaube, Krista Siegfrids ja ahvenanmaalaissopraano Jenny Carlstedt

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja