Myyrässä luvassa valheenpaljastustesti – kisaajat tivaavat toisiltaan vastauksia

Kisaajille tarjoutuu mahdollisuus kysyä mitä tahansa kanssakilpailijoilta 1:10
Miten Pete Lattu reagoi kysymykseen? Katso videolta!

Myyrä-sarja on edennyt finaalisuoralle.

Myyrän kolmannella kaudella 10 julkisuudesta tunnettua persoonaa Pete Lattu, Pia PenttalaMiska HaakanaOlli Herman, Ilona Ylikorpi, Veeti KallioUniikkiIlona Chevakova, Markus Pöyhönen ja Sabina Särkkä suuntasivat Portugaliin elämänsä seikkailuun.

Yksi kilpailijoista on kaksoisagentti eli Myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtäviä ja pitää rahapotti mahdollisimman pienenä – jäämättä kiinni kilpakumppaneilleen. 

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois.

Kisa on edennyt loppusuoralle ja finaalikolmikko on selvillä. Kisassa mukana ovat enää Pete Lattu, Olli Herman ja Miska Haakana. 

Kauden yhdenksännessä jaksossa kisaajat joutuivat piinapenkkiin. Kanssakilpailijat saivat kysyä heiltä, mitä tahansa paitsi myyrän henkilöllisyyttä. Kuulustelija voi seurata kuulustelevan sykettä ja tämän avulla pohtia puhuuko tämä totta. Haakanaa on ensimmäisestä jaksosta lähtien mietityttänyt Latun suoritus. 

– Ensimmäisessä tehtävässä sanottiin monta kertaa, että pidä kengät kuivina. Ainoa ihminen, joka kasteli kengät, olit sinä. Oliko se vahinko vai tarkoituksen mukainen? Haakana kyselee. 

Miten Lattu vastaa? Mitä tapahtui koskitehtävässä? Katso videolta esimakua jaksosta. 


Katso myös kisaajien reaktiota aikaisempiin pudotuksiin:

Myyrä-sarjassa neljäs pudotus 1:29

Myyrä-sarjan pudotus yllättää 1:29

Kolmas pudotus Myyrässä 1:26
 

Myyrä: Johtolangat mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat