Mysteerimiehen äiti: Christina Aguilera ei seurustele poikani kanssa!

Juuri eronnut Christina Aguilera päätyi lehtien kansiin, kun kuvat hänen salaperäisestä treffiseurasta päätyivät julkisuuteen. Treffiseuralaisen äiti kuitenkin kieltää, että hänen poikansa seurustelisi upean laulajattaren kanssa.

Laulajatar Christina Aguilera kävi tuplatreffeillä ystäväpariskunta Nicole Richien ja Joel Maddenin kanssa. Julkisuuteen levisi kuvia, joissa Aguilera yritti piilotella omaa treffiseuralaistaan, joka oli tähden uuden Burlesque-elokuvan assistentti Matthew Rutler.

– He eivät todellakaan seurustele! He ovat vain ystäviä, Kathleen Rutler kertoi RadarOnline.comille.

– Christina tarvitsee tällä hetkellä jonkun, joka kuuntelee hänen ongelmiaan. Sitä Matthew nimenomaan tekee. Poikani on hyvin lojaali ihminen ja inhoaa nähdä ystäviään surullisina. Sitä Aguilera juuri hänelle on, ystävä. Christina ei ole kiinnostunut löytämään uutta miestä eikä Matthew todellakaan ole valmis aloittamaan parisuhdetta ja saamaan lapsia, hän tähdensi.

Rutlerin äiti toteaa poikansa kertoneen Aguilerasta avoimesti hänelle.

– Matthew kertoi minulle, että Aguileran on vaikeaa löytää joku, joka aidosti kuuntelee. Vaikka se ei ehkä siltä vaikutakaan, ero on ottanut koville, äiti juorusi.

Matthew Rutler ei kuulemma ole kiinnostunut Hollywoodin glamourista.

– Poikani epäröi ystävystyä Aguileran kanssa, koska se voisi tuoda hänelle huomiota, jota hän ei halua.

MTV3/Helmi

Kuva: WireImage/AOP

Lähde: PopEater.com

Lue myös:

    Uusimmat