Mainos

Muuttumisleikistä revontulien lailla hehkuvaa kauneutta

Helmen maaliskuiseen muuttumisleikkiin saapui Riihimäeltä ilopilleri Sari Rautiainen. Nuori ja reipas nainen sai vinkkejä vaaleiden hiustensa hoitoon, aran ihonsa hellimiseen ja revontulien lailla hehkuvaan meikkiin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kampaaja Toni Immo leikkasi Sarin vaaleat pitkät hiukset tämän kevään trendikkäimmän mallin mukaan polkaksi. Lyhyt etutukka teki Sarin lookiin huiman muutoksen. Lisäksi hiukset värjättiin tuhkanvaalealla värillä.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto rakensi Sarin meikin upean tasaisen meikkipohjan päälle. Arka ja ärtynyt iho sai vaadittavaa kosteutta superkosteuttavasta voiteesta ja meikkivoiteena käytettiin ohutta mutta silti peittävää tuotetta.

Meikin kohokohta olivat säihkyvät huulet ja hehkuvat silmät. Riia meikkasi Sarin silmät liilalla ja pinkillä, joten erivärisen huulikiillon avulla meikkiin haettiin kontrastia. Riia valitsi huulikiilloksi korallinvärisen tuotteen, joka on tämän hetken kuumin trendiväri.

Muuttuja olikin tyytyväinen lopputulokseen. Sari sai myös paljon uusia vinkkejä meikkaamiseensa.

– Huulikiiltoa en yleensä käytä ja meikkivoide on ihan erivärinen mihin olen tottunut. En myöskään yleensä korosta silmiäni luomivärillä, Sari kertoi.

Löydät kaikki Marjon meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Kiva kun sain tulla vieraaksenne muuttumisleikkiin Maikkarille perjantaina 20.2.2009. Kaiken kaikkiaan oli todella mukava päivä aamusta iltaan. Aamulla oli vähän jännittynyt tunnelma, koska ei ollut tietoa mitä kaikkea on luvassa.

Aamupalan jälkeen laitettiin mun hiukset, jotka leikattiin melko lyhyeksi. Leikattiin myös otsatukka. Hiukset värjättiin tuhkanvaaleiksi. Aluksi oli vähän totuttelemista uuteen lookiin. Uuteen hiustyyliin olen kuitenkin erittäin tyytyväinen! Ja olen saanut myös kehuja kavereiltani, ja suosittelevat mulle jatkossa lyhyempiä hiuksia.

Hiustenlaiton jälkeen laitettiin bilemeikki, joka hyvin kestikin koko yön. Sain hyviä vinkkejä meikkaukseen jatkoa ajatellen.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen, Maarit Rasi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.