Muuttumisleikissä kesäkaunotar löysi itsensä

Kesäiseen muuttumisleikkiin valittiin kokkolalainen Sirpa Tornikoski, jonka oma tytär oli lähettänyt muuttumisleikkiin. Isoäidiksi vasta tullut Sirpa oli jo Maikkarille saapuessaan upea ilmestys, mutta kampaaja Toni Immon ja meikkitaiteilija Riia Koiviston käsissä hänestä kuoriutui oikea kesäkaunotar. Muuttuminen oli mieluinen yllätys myös Sirpalle, joka piti uutta hiusmalliaan ja meikkiään napakymppinä. "Peilistä katsoo nyt minä itse", totesi Sirpa päivän päätteeksi.

Toni halusi säilyttää Sirpan tumman hiustenvärin, mutta lisäsi siihen elävyyttä kylmällä lilan sävyllä. Toni toi esille Sirpan klassisen tyylin leikkaamalla hiukset selkeään polkkamalliin. Pitkät hiukset lyhennettiin hieman leuan alapuolelle, ja uusi pituus oli Sirpan mielestä niin onnistunut, että hän pohti, miksei ole jo aikaisemmin leikannut hiuksiaan lyhyemmäksi.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto käytti meikissä rohkeasti värejä ja viimeisteli ehostuksen kesän ehdottomalla hittituotteella, värikkäällä kynsilakalla.

Löydät kaikki Sirpan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista , jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei,

ja kiitos viimeisestä. Tällaiseen olotilaan voisi tottua, eli kampaaja-/meikkaajapalveluun, jos ne saisi kotiin käytettäväksi. Kameran etupuolella oleminen vain ei oikein tuntunut luonnolliselta asialta ja jännityksellä odotankin millaisia kuvia nettiin sitten ilmestyy. Oppisikohan sitä koskaan olemaan luonnollisen rento kameran edessä?

Tytär näki minut aika pian Maikkarilta lähdön jälkeen ja huudahti, että "tuollaiset hiukset haluan itsellekin". Se jos mikä on paras kommentti, jonka voi kuulla. Myös perhe, ystävät ja työkaverit ovat kehuneet hiusmallin minulle sopivaksi ja tietysti myös itse pidän siitä todella paljon. Olisi pitänyt paljon aikaisemmin katkaista letti poikki, eikä vain antaa sen kasvaa.

Meikki oli juuri minun näköinen ja tuntui ihan luontevalta olla meikeissä keskellä kesäpäivää kaupungilla. Toki aina pyrin liikkumaan julkisilla paikoilla huoliteltuna, mutta nyt oli kaikki niin viimeisen päälle.

Hotelli Linnan palveluja käytin aina tyynytuoksuista lähtien ja rentoutus-/hierontatuoli oli myös ihana pitkän päivän jälkeen. Kylvyn jälkeen olikin miellyttävä pujahtaa pehmeiden lakanoiden väliin ja muistella mukavaa päivää yhdessä tyttären kanssa.

Kiitos tiimille erilaisesta perjantaipäivästä!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja