Muusikot muistelevat Entwistlea

The Who -yhtyeen John Entwistlen yllättävä kuolema on herättänyt tämän muusikkoystävät muistelemaan legendaarista basistia.

-Hiljainen mies yksityiselämässään, mutta äänekäs lavalla. Hän oli ainutlaatuinen ja korvaamaton. Olen järkyttynyt ja murtunut, kertoi Rolling Stonesin basisti Bill Wyman julkaisemassaan tiedotteessa.

Van Halenin basisti Michael Anthony kertoi internetsivuillaan surevansa syvästi Entwistlen kuolemaa. -John oli hyvä ystävä, uskomaton ja inspiroiva basisti ja muusikko, jota kaivataan suuresti, hän ilmoitti.

Myös Sammy Hagar (ex-Van Halen) muisteli Internet-sivullaan Entwistleä: -Hän oli nöyrin rocktähti, jonka olen koskaan tavannut, ja hänellä oli parhaat kädet kaikista basisteista rock 'n rollin historiassa.

The Who on päättänyt tehdä Amerikan-kiertueensa kaikesta huolimatta. Maanantaina alkaneella kiertueella bassoa soittaa Pino Palladino, joka on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä The Whon kitaristin ja lauluntekijän Pete Townshendin kanssa. Townshend kuvaili kiertueen olevan "kunnianosoitus korvaamattomalle ystävälle".

57-vuotias Entwistle kuoli ilmeisesti sydänkohtaukseen torstaina hotellissa Las Vegasissa.

Lue myös:

    Uusimmat