Näin rajusti Mustin ja Mirrin osake romahti

Koiranomistajat ovat järkyttyneitä SMAAK-takaisinvedosta – "Mikä siinä on voinnut mennä niin pieleen?" 2:46
Koiranomistajat ovat järkyttyneitä SMAAK-takaisinvedosta – "Mikä siinä on voinnut mennä niin pieleen?"

Lemmikkieläintarvikeyhtiö Musti Groupin osake lähti aamulla jyrkkään laskuun Helsingin pörssissä. Yhtiön lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri kertoi viime viikon lopulla vetävänsä takaisin koiranruokaa, jossa epäillään laatuvirhettä.

Ennen kahtatoista aamupäivällä Musti Groupin osake oli noin 12 prosentin laskussa noin 17,4 eurossa. Puoli neljän aikaan iltapäivällä osake oli noin 13,5 prosentin laskussa hieman yli 17 eurossa.

Koko päivän aikana osake laski lähes 15 prosenttia ja sen arvo oli noin 16,9 euroa. 

SMAAK Herkkä kala viljaton -niminen koiranruokatuote on reklamaatioiden mukaan aiheuttanut koirilla muun muassa pahoinvointia, raajojen tilapäistä heikkoutta ja väsymystä.

Musti ja Mirri kertoi sunnuntaina saaneensa takaisinvedosta viikonlopun aikana satoja viestejä. Yhtiön mukaan sen tiedossa on, että useilla koirilla on esiintynyt vakavia oireita.

Ketju pyytää asiakkaita edelleen tekemään koirien mahdollisista oireista reklamaation asiakaspalveluun.

Laatuvirhettä epäillään tuote-erissä 154775 SMAAK Adult GF Fish 10 kg ja 154774 SMAAK Adult GF Fish 2 kg, joiden parasta ennen -päiväys on 4.4.2025, sekä 154775 SMAAK Adult GF Fish 10 kg ja 154774 SMAAK Adult GF Fish 2 kg, joiden parasta ennen -päiväys on 3.4.2025. Ne pyydetään palauttamaan Mustin ja Mirrin myymälään.

Lue myös:

    Uusimmat