Musta Barbaari ja tanssiopettaja suhdehuhuista: Hienoa, että kemiamme näkyy

Musta Barbaarin ja tanssiopettaja Katri Mäkisen kemiaa on ihailtu kotikatsomoissa. Tanssipari kertoo nyt, mitä heidän välillään todellisuudessa on. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana olevien Musta Barbaarin ja Katri Mäkisen kemiaa on ihailtu kotikatsomoissa koko kisan ajan. Muun muassa koomikko Lotta Backlund uumoili Twitterissä, että parin välillä on muutakin kuin vain opettaja-oppilas-suhde.

Tanssipari haluaakin nyt sanoa suorat sanat suhdehuhuista. 

– Minusta on vain hienoa, jos kemiamme näkyy. Mutta romanttista suhdetta meillä ei kyllä ole, Musta Barbaari sanoo. 

– Olemme hyviä ystäviä ja meille on kehittynyt kilpailun aikana oikeastaan sellainen sisarussuhde. Katri on siskoni, jonka kanssa on oikein mukava olla, hän jatkaa. 

Tanssiopettaja Katri Mäkisen hermoja on viime aikoina koettellut Musta Barbaarin myöhästely ja pitkät lounastauot, jotka vievät aikaa itse harjoittelulta.

– Myönnän kyllä, että olen välillä vähän myöhässä. Yleensä olen myöhässä vartin, minkä jälkeen syön nopeasti. Yhteensä olen siis alle tunnin myöhässä, Musta Barbaari puolustautuu.

Mäkinen uskoo, että Musta Barbaari pystyy parantamaan tapojaan. Myös tanssituomari Jorma Uotinen huomautti Musta Barbaarille myöhästelystä suorassa lähetyksestä. 

– Uskallan toivoa tähän pientä muutosta, etenkin kun Jorma siitä huomautti Jamesille. Nyt sitä petrausta tarvitaan, Mäkinen sanoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat