Murskajaiset Mestarien liigassa! Lohkojumbo antoi vieraissa rujoa kyytiä

Jalkapallon Mestarien liigan A-lohkon jumboseura RB Leipzig murjoi Club Bruggen Belgiassa. Tauolle siirryttiin jo saksalaisvieraiden 4–0-johdossa, ja loppulukemat olivat Leipzigille hurjat 5–0.

Christopher Nkunku viimeisteli 12. minuutilla lähietäisyydeltä Leipzigin 1–0-johtoon Brugge-maalivahti Simon Mignolet'n torjunnasta kimmonneesta pallosta.

Viisi minuuttia myöhemmin helähti seuraavan kerran. Bruggen Kamal Sowah potkaisi rangaistusalueella huolimattomasti Leipzigin Brian Brobbeyta, ja Emil Forsberg iski rangaistuspotkusta.

27. minuutilla oli jo kolmannen vuoro. Angelino keskitti, ja André Silva sijoitti pallon tarkalla takakulmapuskullaan rysään.

Katso kyseinen osuma ylälaidan videolta.

Juuri ennen taukoa Forsberg pyssytti rangaistusalueen rajan takaa alakulmaan illan toisensa, joka oli Leipzigin neljäs maali.

Christopher Nkunku viimeisteli oman illan toisen osumansa toisen puoliajan lisäajalla irtopallosta rangaistusalueelta. Club Brugge 0, RB Leipzig 5.

Leipzig oli ennen tätä iltaa A-lohkon jumbona, mutta nyt se nousi neljään pisteeseen. Brugge on tasapisteissä mutta jäi keskinäisten otteluiden myötä taakse jumboksi.