"Murhayritys" – CHL:ssä nähtiin brutaalia sikailua

Saksalaisjoukkue Adler Mannheim sortui CHL:ssä ruotsalaista Brynäsiä vastaan brutaaliin sikailuun, kun se oli häviämässä ottelua. Brynäs eteni CHL:n puolivälieriin yhteismaalein 5–3, kun tiistain kohtaaminen päättyi sen 2–1-voittoon.

Mannheimille tuomittiin ottelussa peräti neljä ulosajoa. Rajuin tilanne nähtiin vain 25 sekuntia ennen ottelun loppua, kun Thomas Larkin taklasi rumasti kiekotonta Brynäs-pelaajaa Daniel Paillea.

– Tuollaisesta pelästyy kuoliaaksi. Se oli murhayritys, Brynäsin urheilujohtaja Stefan Bengtzén sanoi Aftonbladet-lehden mukaan. 

Paille makasi niitin (video Twitterissä) jälkeen pitkään jäässä. 

– Mitä totaalisia idiootteja. Haistakoon p****n. He ovat pelkureita. He tiesivät, ettemme pelaa enää heitä vastaan ja käyttäytyvät kuin idiootit, kun he ovat häviämässä. Minusta heidän pitäisi saada pitkiä rangaistuksia, ekstrakovia sellaisia, Brynäs-kapteeni Jacob Blomqvist puhisi.

– Se oli brutaali taklaus, typerimpiä, joita olen nähnyt. Ja olen kuitenkin nähnyt aika monta taklausta. Tuollaista ei saisi tapahtua kaukalossa. Kun pelaaja tulee vahingoittamaan toisia kaukaloon, homma voi päättyä todella ikävästi. Jonkun ura voi loppua siihen, Brynäs-valmentaja Tommy Sjödin puolestaan puhalteli. 

Brynäsin urheilupomo Bengtzén kertoi yrittäneensä puhua Mannheimin valmentajan Sean Simpsonin kanssa ottelun jälkeen tapahtumista.

– Yritin sanoa, että olette vastuussa teoistanne, mutta sain takaisin vain pahoja sanoja. Hän vastasi sellaisella tavalla, miten ei pitäisi vastata, Bengtzén kuvaili.

Jutun pääkuvan videolla ottelun kohokohtia CHL:n YouTube-kanavalta.

Lue myös:

    Uusimmat