Murhaepäily syyteharkintaan: 60-vuotias mies puukotti naisen hengiltä ja pakeni paikalta Polvijärvellä

Poliisi on saanut valmiiksi Polvijärvellä elokuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinnan. Rikoksesta epäilty noin 60-vuotias paikkakuntalainen mies on edelleen vangittuna.

Henkirikos tuli ilmi, kun poliisi sai ilmoituksen Polvijärven keskustassa yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta noin kuuden aikaan illalla 18. elokuuta. 60-vuotiasta naista oli lyöty teräaseella useita kertoja eri puolille kehoa. Sairaalahoidosta huolimatta hän kuoli vammoihinsa. 

Poliisi otti epäillyn myöhemmin kiinni Polvijärven taajamasta. Mies oli poistunut rikoksentekopaikalta henkilöautolla. Kiinnioton yhteydessä poliisi löysi miehen hallusta myös surmassa käytetyn teräaseen.

Raaka ja julma tekotapa

Asia on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon murhan rikosnimikkeellä erityisen julman ja raa’an tekotavan vuoksi. Poliisin mukaan varsinaista motiivia teolle ei ole selvinnyt.

Vangittuna oleva mies on kuulustelussa kertonut, ettei hänellä ole muistikuvia tapahtumista. Päihteillä on osuutta asiaan. Murhan lisäksi miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta.

Mies määrättiin mielentilatutkimukseen esitutkinnan aikana. Syytteet on nostettava huhtikuun loppuun mennessä.

Lue myös:

    Uusimmat