Mainos

Muotiblogistit kertovat: Miten kevään ylioppilas pukeutuu?

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme muotiblogien satoa yhteen joka viikko.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat mieltä julkkisten tyylistä ja viimeisimmistä trendeistä! Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Halpaa laatua

Onko kallis aina parempaa?

"Kosmetiikasta sanotaan aina, että rahalla saa laatua. Itse en menisi allekirjoittamaan tätä väitettä. Hollannissa tutustuin Essence -merkkiin, jota ei saa tietääkseni Suomesta. Merkin meikit on varmaankin suunnattu teini-ikäisille, mutta entäs sitten: ne ovat järjettömän halvoista hinnoistaan huolimatta oikein hyviä."

Vahvan tyylin Sophie

Emmiä ihastuttaa Sophie Ellis Bextorin tyyli.

"Sophie Ellis Bextor kuuluu myös lempparipukeutujiini. Joskus en voi kuitenkaan olla ihmettelemättä, minkä takia joidenkin ihmisten tyyli kestää niin voimakkaita vaatteita ja joidenkin ei?"

Wireimages/All Over Press

Sinisiä kukkayksityiskohtia

Emmi ruotii Ashley Olsenin asua.

"Ashley ja Mary-Kate Olsen lukeutuvat myös lempipukeutujiini. Ashley edusti tammikuussa InStylen ja Warner Brosin juhlissa tässä sinisessä koltussa, jonka yläosassa on upeat koristelut."

Mummolamuotia

Mummin ystävä on tehnyt Emmille ihanat tossut.

"Mummolasta saa aina kivoja juttuja, ja taatusti käsintehtyjä! Nämä taidokkaasti neulotut sisätossut ovat mummini ystävän käsialaa."

Stillissima

Victorian hääpuku

Stillissiman häämuotiblogi pohtii prinsessa Victorian häähumua.

"Jos Victoria on nimittäin todella trenditietoinen tulee hän valitsemaan valtavan muhkean prinsessapuvun, jossa somisteena pitsiä ja kangasruusuja (paljon ruusuja)."

Kevättä ilmassa

Ylioppilaiden mekot ovat saapuneet!

"Etiketin mukaan ylioppilasmekko on puolimittainen, päiväjuhlaan sopiva puku. Jotkut haluavat kuitenkin täyspitkän iltapuvun ylioppilasmekokseen - sallittakoon se heille. Meillä on kuitenkin oletettavissa suurempi määrä nimenomaan lyhyempiä pukuja."

Vain pienikö on kaunista?

Onko plus-koon morsiamille olemassa kauniita pukuja?

"Säännöllisin väliajoin meihin ottaa yhteyttä plus-kokoiset morsiamet ja ovat huolissaan, kun valikoima rajoittuu useissa liikkeissä vain kokoihin 34 - 42. Todellinen ongelma tämä on heille, jotka ovat kokoa 46+. Ongelma ei ole pelkästään plus-kokoisen morsiamen vaan myös liikkeen."

Koonti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.