Mainos

Muotiblogistit kertovat: Laatuvaate kestää vuosikymmeniä

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme muotiblogien satoa yhteen joka viikko.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat kirjoittaneet viikon aikana. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Spatsit korkokenkien päällä:

Kenkien päälle vedettävät koristeet ovat nimeltään spatsit:

"Itselläni ei moisista ole henkilökohtaista kokemusta, mutta kuvissa sitsit näyttävät varsin hauskoilta."

Vintage-mekko70-luvulta

Emmi bongasi hauskan mekon Helsinki Vintage -tapahtumasta:

"Lupasin kuvia Helsinki Vintagesta bongaamastani 70-luvun mekosta. Kyseinen mekko on mielestäni aika löytö, koska se istuu täydellisesti, on hyvää matskua ja hintaakin oli vain 20 euroa."

Söpö Pixie Lott

Pixie Lottin tyyli viehättää:

"Cry me out -biisistä tuttu Pixie Lott hallitsee myös pukeutumisen. Vasta 19-vuotiaalla tähdellä näkyy mielenkiintoisia vaateyhdistelmiä."

Vyölöytö Hollannista

Vintage-innostus palkittiin vyölöydöllä:

"Olen tosiaan palannut vintage-villitykseeni, joka oli myös pari vuotta sitten varsin voimissaan. Tämä liila vyö on löytö utrechtilaisesta vintage-liikkeestä Hollannista."

Sevignyn fanitus jatkuu

Emmi esittelee jo toista kertaa viikon sisällä Chloë Sevignyn asukokonaisuuden:

"Blogi on pian muuttumassa Chloë Sevignyn faniblogiksi. Näyttelijällä nyt sattuu vain olemaan ihanan omalaatuinen ja inspiroiva tyyli."

Kenkäsuunnittelukilpailu

Emmi esittelee kiinnostavan kenkäkilpailun:

"Kenkäkauppa Andiamon sekä musakanava Voicen sivuilla voi äänestää omaa suosikkiaan The Kenkä 2011 -kenkäsuunnittelukilpailussa. Kävin vilkuilemassa, millaisia kenkiä finalistit ovat suunnitelleet ja olihan siellä vaikka mitä mielenkiintoista."

Näyte jo kadonneesta (?) osaamisesta

Tällä kertaa esittelyssä on todellista laatutyötä:

"Tämän talven minua on uskollisesti lämmittänyt paksu villatakki, jolla on ikää jo reippaasti yli 30 vuotta. Aivan kuin siinä ei olisi tarpeeksi, villatakki on nimittäin ahkerasta käytöstä huolimatta moitteettomassa kunnossa, tätini on tehnyt sen omin käsin."

Stilissima

Stilissima-muotiblogi esittelee Harrogate-messujen satoa.

"Harrogaten keväiset messut on nyt käyty ja uusia ihanuuksia löydetty urakalla. Tässä kolme aivan ihanaa uutta mallia, joihin törmäsin messuilla ja joita on lupa kuukauden sisään odottaa saapuvaksi liikkeeseen."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.