Mainos

Muotiblogistit kertovat: Eettistä muotia

Helmen muotiblogit Emmin muotiblogi ja Stilissima tarjoavat tyylin nälkäisille tietoa uusista trendeistä ja muotivirtauksista. Kokoamme säännöllisesti yhteen muotiblogien satoa.

Lue, mitä muotiblogistimme ovat kirjoittaneet viime aikoina.. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Kate Bosworth värikkäänä:

Emmi ihastui Kate Bosworthin värikkääseen tyyliin:

"Välillä red carpet -kuvia selaillessa törmää helmiin. Kate Bosworth edusti taannoin hyväntekeväisyysjuhlissa Peter Pilotto -nimisen suunnittelijan kevätmalliston koltussa."

Minna Hepburnin kevätmallisto:

Minna Hebpurnin eettiset vaatteet viehättävät:

"Itse aina innostun siitä, kun suunnittelijat ottavat huomioon vaatteiden ekologisuuden. Minnan vaatteissa myös pitsiyksityiskohdat viehättävät minua."

Soma pikkumekko

Emmin suosikkipukeutuja Alexa Chung on jälleen esittelyssä:

"Alexa Chungin sinistä ja beigeä yhdistävä mekko on mielestäni esimerkki mielenkiintoisesta mutta yksinkertaisesta pukeutumisesta. Kokonaisuus toimii ilman asusteröykkiöitä."

Sormus

On löytynyt sormus, jolle jopa Emmi lämpenee:

"En ole koskaan oikein osannut käyttää sormuksia. Saatan kuitenkin muuttaa mieleni tämän sormuksen suhteen. Koru on äitin nuoruudesta ja varsin sievä! Olen aikaisemminkin sanonut, että nimenomaan koruissa on minusta erityisen tärkeää, että niillä on jonkinlainen tarina."

Lopetetaanko Nanso Lempivaate?

Emmin suosikkeihin kuulunut Nanso Lempivaate lopetetaan.

"EDIT: Sain Nansolta vastauksen ja kyllä, Lempivaatemallisto on tiensä päässä.

”Emme lopeta upeiden kuosien ja kivojen ja käytännöllisten mekkojen ja paitojen suunnittelua ja valmistusta, mutta Nanso Lempivaate -tuotemerkkiä emme enää käytä. Paola Suhosen ja muiden Lempivaate -suunnittelijoidemme klassikkokuosit jatkavat elämäänsä Nanso -mallistoissamme."

Bambikoru

Emmi hankki titiMadamin bambikorun:

"Erilaisten eläinkorujen edessä oli olo kuin lapsena karkkikaupassa. Tuntui todella hankalalta päättää, että minkä eläinkoruista ostaisi!"

Asusteita á la Lady Gaga

Emmi antaa täydet pisteet Lady Gagan asuvalinnoille.

"Luin juuri jostain, että Lady GaGa on kertonut hakevansa inspiraatiota pukeutumiseensa modernista taiteesta ja eihän naisen asuista voi sanoa kuin vau. Kivaa, että esiintyvä artisti osaa vetää överit."

Stilissima

Force Majeure

Tulivuorenpurkaus sekoitti myös morsiuspukuja myyvän liikkeen:

"Joskus asiat eivät mene niinkuin ennalta on suunniteltu. Yksi tulivuoren purkaus on sotkenut useammankin elämän hetkellisesti. Uusiksi ovat menneet myös kolmen ensi viikonlopun morsiamemme suunnitelmat."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Minna Hepburn

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.