Muotiasiantuntija kertoo, kuka oli Linnan juhlien kirkkain tähti – nämä olivat suurimmat trendit

Linnan juhlat ensikertalaisen juhlijan ja konkarikatsojan näkökulmasta 9:14
Huomenta Suomen vieraina Tapaseuran tyyliasiantuntija ja puheenjohtaja Mirva Saukkola sekä yrittäjä ja Linnan juhlien ensikertalainen Arvi Lumme.

Tapaseuran tyyliasiantuntija ja puheenjohtaja Mirva Saukkola summasi Linnan juhlien suurimmat trendit sekä paljasti, kenellä oli näyttävin asu. 

Tapaseuran tyyliasiantuntija ja puheenjohtaja Mirva Saukkola kertoi MTV Uutisille, että tämän vuoden Linnan juhlien muotitrendi oli ihan ehdottomasti uniikit, suomalaisilla suunnittelijoilla teetetyt asut. 

– Se on hieno kunnianosoitus suomalaisille suunnittelijoille. Oli hienoa nähdä myös nuorten suunnittelijoiden asuja juhlassa. Lisäksi kierrätys- ja vintageasut olivat yksi nouseva trendi, joka istuu hyvin tähän päivään, Mirva Saukkola sanoi. 

Muun muassa Jenni Haukiolla nähtiin sama puku, joka hänellä oli ollut päällään Linnan juhlissa vuonna 2010. Pukua oli vain muokattu hieman hihojen osalta. 

Myös punaisen eri sävyt olivat hyvin edustettuna tänä vuonna Linnan juhlissa. Yksi illan näyttävimmistä punaisista puvuista Mirva Saukkolan mielestä oli Krista Kososen puku, jonka oli suunnitellut Teemu Muurimäki.

– Krista on näyttävä nainen ja tämä punainen puku oli hänen yllään aivan uskomattoman kaunis. Hän oli varmasti illan kuvatuimpia kaunottaria, Saukkola sanoi. 

Saukkolan mielestään illan kirkkain tähti oli kuitenkin Käärijä

– Teemu Muurimäki oli onnistunut tekemään Käärijän näköisen asun. Hänellä oli vihreää kynsissä, mutta itse asu kunnioitti tilaisuutta. Hän oli varmasti illan seuratuin henkilö tänä vuonna. 

Naisista erityisesti Katri Helenan asu teki Saukkolaan vaikutuksen. Katri Helenan sinisen asun oli suunnitellut Jukka Rintala

– Jälleen kerran Katri Helena oli uskomattoman viehättävän näköinen, Saukkola sanoi. 

Saukkola nostaisi myös Sanna Marinin keltaisen satiiniasun yhdeksi illan näyttävimmistä. 

– Sanna Marinista on vaikea sanoa koskaan mitään kriittistä, koska hän näyttää aina hyvältä, Saukkola sanoi. 

Katso tästä myös muut illan näyttävät iltapuvut!

Parhaita paloja Linnan juhlista 9:06
Katso videolta parhaita paloja Linnan juhlista. 

Katso MTV:n viisituntinen itsenäisyyspäivän erikoislähetys tästä!

Lue myös:

    Uusimmat