Muodin huipulle -Jussi paljastaa ärsyttävimmän piirteensä

Muodin huipulle -kilpailija Jussi Salmisella, 22, on selvät sävelet sen suhteen, mitä hän haluaa ohjelman myötä saavuttaa. – Pystyn hienoihin juttuihin ja haluan näyttää sen kaikille, hän toteaa.

Muodin huipulle -kilpailua on takana vasta kolmen jakson verran, mutta suunnittelija Jussi Salminen, 22, on ehtinyt juhlia voittoa catwalkilla jo kaksi kertaa. Etenkin hänen musta, kukista luotu asu sai katsojilta runsaasti hyvää palautetta.

Jussi on aina tiennyt, mitä haluaa elämällään tehdä.

– Olen ollut kiinnostunut muodista tosi nuoresta pitäen, äitini on aina ollut tarkka pukeutumisestaan. Hän teki meille vaatteita ja oli nuoruudessaan itsekin vähän fashionista, varmaan sitä kautta on kiinnostus alun perin lähtenyt, nuori suunnittelija kertoo.

– Ohjelmaan päädyin mukaan sen takia, että haluan näyttää Suomen kansalle mihin pystyn. Pystyn hienoihin juttuihin ja haluan näyttää sen kaikille, mies julistaa.

Jussi: Olen kova neuvomaan

Jussi uskoo, että nuoruus on yksi hänen valttikorteistaan kilpailussa.

– Olen niin nuori tällä alalla, että mulla ei ole sellaisia asioita, mitä pitäisi tehdä. Osaan ajatella kaavoitusta ja muotoilua innovatiivisesti, hän pohtii.

Muodin huipulle -suunnittelijajoukossa Jussi on saanut harteilleen hauskuuttajan roolin.

– Olen humoristinen ja muita tsemppaava. Autan mulle läheisiä kilpailijoita, hän vakuuttaa.

Hyväntuulisesta ja iloisesta Jussista löytyy kuitenkin miehen sanojen mukaan myös se ärsyttäväkin puoli.

– Olen kova neuvomaan! Vaikka joku ei pyytäisikään, saatan tulla neuvomaan. En tosin tee sitä pahalla, se on vain osa mun luonnettani, hän toteaa.

Teksti ja kuva: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja