Mainos

Mummon kurkut

  • 2 kurkkua
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl suolaa
  • väkiviinaetikkaa
  • tilliä

Kuori kurkut ja leikkaa n. 3 mm viipaleiksi. Laita muovirasiaan, jossa on tiukka kansi. Heitä kurkkujen perään sokeri, suola ja hulaus etikkaa. Laita purkin kansi kiinni ja ravistele. Tarkista, että maku on kohdillaan ja korjaa tarvittaessa. Laita kurkkujen sekaan vielä tillisilppua ja nosta purkki jääkaappiin viilentymään.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.