Muistatko? Patrik Laine sai kritiikkiä konsolipelaamisestaan – nyt hän ja Sebastian Aho osallistuvat saman pelin turnaukseen

Suomalaiset jääkiekkotähdet Patrik Laine ja Sebastian Aho osallistuvat NHL:n pelaajayhdistyksen NHLPA:n järjestämään isoon hyväntekeväisyysturnaukseen. Laine ja Aho ovat mukana Fortnite-pelissä käytävässä turneessa.

Maanantaina tapahtumaan on osallistumassa tämän hetken tiedon mukaan yli 60 NHL-pelaajaa. Tapahtuman palkintopotti, 200 000 dollaria (185 000 euroa) jaetaan valittuihin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Aho ja Laine ovat molemmat tulleet tutuiksi Fortnite-pelin ystävinä.

Kaksikosta Laineen Fortnite-pelaaminen nousi otsikoihin kaudella 2018-19. Suomalaishyökkääjä sai kritiikkiä siitä, miten hän käytti valtavasti aikaa suositun pelin pelaamiseen – samalla kun hänen otteet ailahtelivat jääkiekkokaukaloissa.

– Kyllähän se aika huvittavaa oli. No, mikäs siinä, jos ihmisillä ei ole muuta tekemistä. Siinähän kirjoittavat. Mulle se on ihan sama. Ihmiset saavat kirjoittaa ja kaikilla on omat mielipiteet, mutta se ei silti tarkoita, että minua pitäisi kiinnostaa ne, Laine sanoi jälkikäteen aiheeseen liittyneestä huomiosta MTV Urheilulle.

Laineen ja Ahon lisäksi Fortnite-turnaukseen ovat osallistumassa muun muassa NHL-tähdet Nathan MacKinnon ja Mitch Marner.

Laine on samassa joukkueessa Winnipeg Jets -pelaajien Connor Hellebuyckin, Anthony Binetton ja Jack Roslovicin kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja