Mainos

Muistatko klassikkosarja West Wingin? Uusia jaksoja suunnitteilla

Sarjan luoja Aaron Sorkinin mukaan sarjan paluu on mahdollinen.

Poliittisen draaman klassikkosarja West Wing on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa C More -palvelussa. Rakastettua sarjaa ei ole vuosiin nähty Suomen televisiossa eikä striimauspalveluissa.

West Wing seurasi Valkoisen talon työntekijöiden arkea. Päärooleissa nähtiin Martin Sheen, Rob Lowe sekä Allison Janney, joka voitti tänä vuonna Oscarin roolistaan I, Tonya -elokuvassa.

West Wingin paluuta on toivottu sen loppumisesta asti. Sarjan luoja Aaron Sorkin kertoi hiljattain haastattelussa, että uusien jaksojen tekeminen on mahdollista, sillä NBC:n puheenjohtaja Robert Greenblatt on näyttänyt hankkeelle vihreää valoa. Greenblattin mukaan sarjaa voisi jatkaa joko uusien tai vanhojen näyttelijöiden kanssa.

Sorkin kuitenkin totesi, ettei halua vahingoittaa sarjan perintöä. Hänen mukaansa idean on oltava toimiva, jotta sarjaa kannattaa jatkaa.

Sorkinilla on kertonut ajatuksiaan siitä, miten hän haluaisi jatkaa sarjaa.

– Sterling K Brown presidenttinä ja jonkinlainen kiipeli, hätätila, todella herkkä tilanne, johon liittyy sodan uhka tai vastaava. Kauan sitten eläköitynyttä presidentti Bartletia konsultoitaisiin samalla tavalla kuin Bill Clintonilla oli tapana konsultoida Nixonia.

West Wingia tehtiin vuosina 1996–2006. Sarja voitti yhteensä 26 Emmy-palkintoa.

Lähde: Radiotimes

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.