Muistatko Frendit-sarjan Emma-vauvan? Roolissa nähty näyttelijä vitsailee somessa ikoniselle kohtaukselle

Frendit-sarjassa näytellyt Noelle Sheldon on jo 17-vuotias. 

Muistatko vielä ikonisen Frendit-sarjan Rachelin (Jennifer Aniston) ja Rossin (David Schwimmer) suloisen Emma-vauvan? 

Sarjaa kuvattiin vuosina 1994-2004, ja nyt Emma-roolissa taaperona nähdyt sisarukset Noelle ja Cali Sheldon ovat jo 17-vuotiaita. Noelle muisteli rooliaan sarjassa hauskalla Instagram-kuvalla. 

Suosikkisarjan 10. tuotantokauden The One With the Cake -jaksossa Chandler ja Monica joutuvat jättämään romanttisen matkan väliin, koska osallistuvat Emman syntymäpäiville. Ross pyytää jaksossa paria kuvaamaan tyttärelleen syntymäpäivävideon, joka näytetään hänelle 18-vuotispäivänä. 

– Hei, Emma. Nyt on 2020. Oletko vielä päiväunilla? Chandler vitsailee jaksossa. 

– Olemme Monica-täti ja Chandler-setä, mutta et varmaan tunnista meitä, koska emme ole puhuneet vanhemmillesi 17 vuoteen, he vitsailevat. 

Noelle julkaisi ikonisen kohtauksen kunniaksi Instagram-seuraajilleen muokatun kuvan, jossa poseeraa Central Perk -muki kädessä.

– Heräsin juuri elämäni parhaimmilta päiväunilta. Hyvää vuotta 2020, hän kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Emma-vauvaa näytelleet sisarukset puhuivat aikaisemmin avoimesti Insider -verkkojulkaisun haastattelussa roolistaan. Vaikka nuoret näyttelijät eivät sarjan kuvauksista kovinkaan paljon muista, heidän vanhempansa ovat kertoneet, mitä kulisseissa oikein tapahtui. Cali Sheldon mainitsee, että heitä kohdeltiin aina kuin pieniä prinsessoja.

– Yhdessä kohtauksessa istuin Jennifer Anistonin sylissä ja hänen piti ruokkia minut, koska pidin niin kovaa ääntä. Onneksi en puklannut, nuori näyttelijä totesi haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja