Mainos

MTV3:n ensituntuma PlayStation-puhelimesta

MTV3:n uutiset on tutustunut Barcelonan MWC-mobiilitapahtumassa Sony Ericssonin odotettuun Xperia Play eli PlayStation-kännykkään. Kyseessä on nelituumaisella monikosketusnäytöllä varustettu Android-älypuhelin, jota vauhdittaa 1GHz Snapdragon -prosessori.

Tuotteen erikoisuus on siihen integroitu erillinen pelinäppäimistö, joka liukuu esiin näytön alta. Tuotteeseen on jo valmiina kymmeniä erikoisnäppäimistöä hyödyntäviä pelejä ja lisää kehitetään koko ajan.

Sony Ericssonin esittelijä Mark kertoo, että ihmiset ovat olleet innoissaan juuri julkaistusta pelikännykästä. Laite on tulossa markkinoille jo ensi kuussa.

Ensivaikutelma: Yllättävän kevyt kädessä

Xperia Play yllättää keveydellään, sillä ennakkokuvien perusteella tuotteesta on tullut jollakin tavalla raskaampi mielikuva. Pelinäppäimet tuntuvat sopivan kokoisilta, ja ne ovat sijoitettu hyville paikoille.

Rallipelin ohjaus on mukavaa pelinäppäimien kautta, ja vauhdin hurmaan pääsee mukavasti näinkin pienellä laitteella. Kuvan vieritys nopeatempoisessa pelissä rullaa oikein mukavasti. Laite voisi toimia mainiosti vaikkapa työmatkoilla, jos elokuvien katselu kännykästä ei jaksa kiinnostaa.

Mark kertoo, että tuote on tarkoitettu kaikenikäisille käyttäjille ja puhelimesta löytyy ominaisuuksia myös yrityskäyttäjiä varten.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.