Mainos

MTV3:n arvio LG:n 3D-kännykästä: Sehän toimii!

LG Optimus 3D:n takaa löytyy kaksoislinssikamera.

Teknologiajätti LG:n Barcelonan MWC-tapahtuman esittelytiloissa on todellinen tungos. Näytteillä on tabletkoneita ja useita puhelinmalleja. Erityisesti kiinnostusta herättää uusi Optimus 3D -puhelin, jolla voi ottaa kolmiulotteisia videoita ja kuvia.

3D-tallennus onnistuu puhelimen takana olevan kaksoislinssikameran avulla. Otoksia pystyy myös katsomaan kolmiulotteisina puhelimen näytöltä ja niitä voi lähettää videopalvelu YouTubeen. Otosten katseluun puhelimen näytöltä ei tarvita erikoislaseja.

Toimiva 3D-vaikutelma

Optimus 3D -puhelin osoittaa hyvin, että kolmiulotteisen vaikutelman luomiseen ei tarvita erillisiä 3D-laseja. Kuva on terävä ja värit toistuvat hyvin. Myös käyttöliittymän valikot saavat aivan uutta puhtia kolmiulotteisuuden kautta.

Tähän varmasti televisioiden näyttötekniikkakin on suuntaamassa muutaman vuoden sisällä. 3D-vaikutelman toimimiseksi näyttöä pitää kuitenkin katsoa melko suoraan. Tämä ei ole ongelma kännyköiden kanssa, jossa näyttöä joka tapauksessa katsotaan suoraan edestäpäin. Television tapauksessa katselukulmalla on enemmänkin merkitystä.

Uusi tekniikka ei ole kuitenkaan tuonut ylimääräistä painoa tuotteeseen. Kootusti sanoen Optimus 3D on erittäin miellyttävä tuttavuus. 3D tekniikka tulee nähdyn perusteella varmasti lisääntymään mobiililaitteissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.