MTV3 Lontoossa: Sormusongelmat herättivät hilpeyttä

MTV3:n toimittaja Rita Strömmer on viettänyt aamupäivän hurraavien ja hurmioituneiden brittien keskellä. Strömmer kertoo, että ympäri Lontoota on pystytetty isoja screeneja, joista kansalaiset ovat seuranneet juhlatapahtumia.

- On mielenkiintoista, kuinka paljon ihmiset elävät tätä häätapahtumaa mukana. Täällä nauretaan, itketään ja hurrataan. On myös pohdittu paljon sitä, mitä bestmanina toiminut prinssi Harry sanoi veljelleen Williamille, kun morsian astui kirkkoon, Strömmer kertoo.

Catherine Middletonin hääpuku on puhuttanut myös paljon. Strömmerin kokemuksen mukaan britit ovat olleet tyytyväisiä luomukseen.

- Monen mielestä se suorastaan ylitti toiveet, mutta laahuksen olisi toivottu olevan pidempi. Se herätti täällä kansassa hilpeyttä, kun sormus ei meinannut mennä morsiamen sormeen kovinkaan helposti. William joutui tekemään vähän töitä. Tunneryöpyn herätti erityisesti se, kun Catherine sanoi tahdon.

Suukko hullaannutti

Virallisen hääpäivän huipensi tuoreen avioparin ilmaantuminen Buckinghamin palatsin parvekkeelle. Yleisöä palkittiin - ei vain yhdellä, vaan kahdella - suudelmalla.

Strömmerin mukaan kaikki juhlallisuuksiin liittyvä on sujunut hyvin. Aikataulut ovat pitäneet lähes minuutilleen, kun järjestelyt on suunniteltu hyvin.

- Lontoon keskustassa on suljettu alueita ja turvatarkastuksia on monessa paikassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja