MTV Uutiset palaa Radio Novalle ja joukolle muita tuttuja kanavia – rakastetut ruutukasvot kertovat, mitä maailmalla tapahtuu

1:57
Radiokanavilla kuullaan yhä enemmän kotimaista musiikkia. Taustalla on vastaus koronakriisiin.

MTV Uutisten radiouutisia kuullaan ensi vuodesta lähtien jälleen myös muun muassa Radio Novalla, Iskelmällä ja Radio Nostalgialla.

Muutoksen taustalla on MTV Uutisten ja Bauer Median tuore sopimus uutisyhteistyön laajentamisesta. Uutisia kuullaan jatkossa myös Radio Cityn, Radio Pookin ja Radio 957:n taajuuksilla. Vanhastaan MTV:n uutisia käyttäneet Radio Classic, Radio Pori ja Auran Aallot jatkavat asiakkaina osana uutta sopimusta.

MTV:n radiouutisia kuullaan Bauerin kanavilla joka päivä aamusta iltaan. Uutisia lukevat muun muassa televisiouutisista tutut uutisankkurit.

– Näin poikkeuksellisina aikoina on entistäkin tärkeämpää, että aiempaa suurempi osa suomalaisista saa uutistemme välittämän oikean tiedon mahdollisimman nopeasti. Uutistoimittajien ohella lähetyksissä ovat äänessä ihmiset, joita uutiset koskevat, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen kertoo.

– Lisäksi MTV:n omat erikoistoimittajat osaavat kertoa monimutkaisistakin kokonaisuuksista helposti ymmärrettävässä muodossa, Einonen jatkaa.

Maikkarin uutistoimituksessa on tehty radiouutisia yhtäjaksoisesti vuodesta 1997 lähtien.

– Laajentuvalla yhteistyöllä hyväksi havaitun kumppanin kanssa pyritään nyt vastaamaan selvästi havaitsemaamme tarpeeseen. Ihmiset viettävät aiempaa enemmän aikaa kotona ja samalla entistä runsaslukuisemman radioyleisön uutisnälkä on kasvanut. Niin kovat uutiset, ilmiöt, mielenkiintoisimmat puheenaiheet kuin urheilukin saavat radiouutisissa ansaitsemansa huomion ja käsittelyn. Radio on lisäksi nopeutensa vuoksi uutiskanavana ylivoimainen, sanoo Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä.

7:18
Kaupallinen radio täytti tänä vuonna 35 vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja