Mainos

MTV Brysselissä: Pariisin iskujen pääepäilty kuulustelukunnossa – kiinniotettuja viisi

MTV Uutisten Brysselin kirjeenvaihtaja Helena Petäistö kertoo, että tänään pidätetty Pariisin terrori-iskujen pääepäiltynä pidetty Salah Abdeslam, 26, on kuulustelukunnossa.

Salah Abdeslam otettiin kiinni tänä iltana Brysselissä ja hän loukkaantui pidätyksen yhteydessä polveen. Paikan päällä olevan MTV:n toimittaja Helena Petäistö kertoo Abdeslamin olevan kuulustelukunnossa.

– Sitä arvostetaan täällä kaikkein eniten, että häntä voidaan kuulustella. Hän on Pariisin attentaateista ainoa elävänä kiinni otettu, Petäistö toteaa.

Koko maailma huokaisi pidätyksen vuoksi helpotuksesta, mutta Brysselissä tunnelma on erityisen helpottunut. Abdeslamin tiedettiin paenneen iskujen jälkeen Brysseliin.

– Kaikki ovat pelänneet, että suuri terroristi on brysseliläisten joukossa.

Paikallisen syyttäjänviraston tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että poliisi otti terrorisminvastaisissa ratsioissa kiinni myös Abdeslamia piilotelleen perheen.

– Yhteensä viisi ihmisitä otettiin kiinni iltapäivän aikana järjestetyissä kolmessa ratsiassa, syyttäjäviraston tiedottaja Thierry Werts sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Pariisin iskuissa marraskuussa kuoli 130 ihmistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.