MTV:n Rikostoimittajat: Näin Kulosaaren lapsisieppauksesta epäilty esiintyi oikeudessa – pitkän linjan petosmies taas syytteessä huijauksista

Rikostoimittajat: Kulosaaren sieppaus ja 5-vuotiaan lapsen tapon yritys Porvoossa 9:37
Katso koko Uutisaamun Rikostoimittajat-osio yltä.

MTV:n Uutisaamun Rikostoimittajat ruoti tänään muun muassa Kulosaaren lapsisieppausta, teosta epäillyn miehen pitkää rikostaustaa sekä eilistä oikeudenkäyntiä, jossa miestä syytettiin uusista petoksista.

Oikeudessa paikalla ollut MTV:n rikostoimittaja Eetu Ruonakoski kuvaili Uutisaamussa, millaisista rikoksista miestä nyt syytetään. Keskustelussa esiin nousi myös se, että mies on aiemmin tehtaillut huijauksia hyvien puheenlahjojensa turvin.

Mies esiintyi taitavasti myös eilen, kun kertoi oikeudessa oman näkemyksensä tapahtumista. Mies on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

Uutisaamun Rikostoimittajat-osioon osallistui tänään myös MTV:n rikostoimituksen päällikkö Tiia Palmén, joka kertasi, mitä viime viikolla Porvoossa paljastuneesta 5-vuotiaan lapsen tapon yrityksestä tällä hetkellä tiedetään.

Poliisi epäilee, että kolmekymppinen nainen yritti surmata oman lapsensa. Molemmat ovat olleet tapahtumien jälkeen sairaalassa. Poliisi tiedotti eilen, että lapsi on toipumassa tapahtuneesta.

Katso koko keskustelu artikkelin yläpuolelta.

Uutisaamun Rikostoimittajat-osiossa käydään läpi viikon mielenkiintoisimpia puheenaiheita rikos- ja oikeusjuttujen saralta. Studiossa keskustelemassa on vaihtuva joukko MTV Uutisten rikostoimittajia. Rikostoimittajat kokoontuvat ruutuun kerran viikossa.

Huomenta Suomi nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. 

Viikonloppuisin Huomenta Suomi nähdään kello 9-12. 

Ohjelma on katsottavissa myös MTV Katsomossa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat