Moto2-luokan MM-titteli karkaamassa suomalaistiimin kuskilta

Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin Miguel Oliveira otti jälleen takkiin Moto2-luokan MM-sarjaa johtavalta Francesco Bagnaialta, joka ajoi voittoon Japanissa sunnuntaina.

MotoGP-kausi C Morella!

Japanin GP sunnuntaina:
MotoGP klo 07.40

Tilaa C More tästä

Portugalilainen Oliveira ylitti maaliviivan neljäntenä, mutta nousi kolmanneksi, koska ruutulipulle ensimmäisenä ehtinyt Fabio Quartararo hylättiin liian alhaisten rengaspaineiden takia.

Edellisen kerran Oliveira on onnistunut lyömään Bagnaian Tshekin osakilpailussa elokuussa. Kaksikon ero MM-sarjassa on nyt 37 pistettä.

Japanin Moto2-kisassa kolmanneksi sijoittui Lorenzo Baldassarri. Alex Marquez oli neljäs ja Oliveira tallikaveri Brad Binder viides.

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan ainoa suomalaiskuljettaja Niki Tuuli oli 21:s. Tuuli jäi kisan voittajasta 37 sekuntia.

Suomalaistallipäällikkö Aki Ajon johtama Red Bull KTM Ajo jatkaa edelleen tiimien MM-sarjan kärjessä. Ero niskaan hengittävään Sky Racing VR46 -talliin on 20 pistettä, kun ajamatta on kolme osakilpailua.

Päivitetty klo 10.08: Lisätty tieto kisan voittaneen Fabio Quartararon hylkäyksestä