Mainos

Morsian vaikutti tulleen hulluksi hääpäivänään – lääkäri teki karmean löydön

Varoitamme: tämän artikkelin lukeminen voi aiheuttaa ahdistusta!

Kellyn piti olla matkalla omiin häihinsä. Hän kuitenkin joutui matkustamaan kirkon sijasta lääkärin vastaanotolle, ja hyvä niin: tohtori Edward Panacek teki naisen morsiuskampauksen uumenista kammottavan löydön.

Hääpäivänään Kelly koki ahdistusta ja hallusinaatioita. Oireet olisi kenties voinut laittaa pahan hääjännityksen piikkiin, mutta naisen äiti päätti viedä hänet lääkäriin, koska uskoi tyttärensä ”tulleen hulluksi”, kertoo Little Things -sivusto.

Kellyä hoitaneelle tohtori Panacekille selvisi pian, ettei ongelman syy ollut morsiamen psyyke. Syy oireille oli paljon, paljon ällöttävämpi!

Tarina päätyi jopa tv-sarjaan

Kelly oli viettänyt polttareitaan Costa Ricassa ja saanut todennäköisesti siellä päänahkaansa hyttysenpiston. Hyttysellä oli morsiamelle epäilyttävä tuliainen: saivartajaksi kutsuttu loiskärpänen oli muninut hyttysen sisään.

Hyttynen siirsi loisen Kellyn päänahkaan, ja siksi hänen ihossaan asui useita sentin mittaisia pituisia loiskärpäsen toukkia.

Kelly oli hoitanut hyttysenpistoa voiteella, joka pahensi tilannetta, sillä se tukahdutti loisen. Panacek onnistui kuitenkin poistamaan toukat Kellyn päästä.

Vastaavanlaiset tapaukset ovat tohtorin mukaan harvinaisia Yhdysvalloissa. Kellyn tapauksesta tehtiin osio ensiavun elämästä kertovaan tv-sarjaan.

Kaipaatko tämän kauhutarinan jälkeen jotain kivaa? Katso:

1:35

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.