Montreal-hyökkääjä kummastelee Jesperi Kotkaniemen sopimussaagaa – "Koko juttu oli ihan outo"

Jesperi Kotkaniemen siirtyminen Carolina Hurricanesin riveihin erikoisen sopimussopan seurauksena on herättänyt kummastusta Montreal Canadiensin pelaajistossa.

Kotkaniemi sai Carolinalta yksivuotisen, 6,1 miljoonan dollarin offer sheet -tarjouksen, johon suomalaishyökkääjä tarttui. Montrealilla oli viikko aikaa vastata Carolinan tarjoukseen, mutta jätti sen tekemättä, joten Kotkaniemen ura jatkuu hurrikaanipaidassa.

Kotkaniemen Montreal-seuratoveritkin seurasivat suomalaisen sopimussaagaa mielenkiinnolla. Saagan lopputulos oli Tyler Toffolille ja Nick Suzukille pettymys, mutta kumpikin ymmärsi, miksi Kotkaniemi päätti tarttua Carolinan tarjoukseen.

– Minusta koko juttu oli ihan outo. Sellaista se on. Et sinä hylkää 6 miljoonaa dollaria. Se on valitettavaa, mutta meidän täytyy vain jatkaa eteenpäin, Toffoli toteaa CBC:n mukaan.

– Olin iloinen hänen puolestaan. Tuollaista tarjousta on vaikea hylätä. On kuitenkin ikävä nähdä hänen lähtevän, Suzuki harmittelee.

Toffoli kertoo huomanneensa, että Kotkaniemen sopimustilannetta seurattiin Kanadassa tiiviisti myös jääkiekkopiirien ulkopuolella.

– Asian huomasivat monet ihmiset, jotka eivät edes seuraa jääkiekkoa. Se kasvattaa lajia. Kaikki puhuivat jääkiekosta viikon ajan, Toffoli kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja