Monsterimies-elokuva floppasi – avausviikonloppuna alle 500 katsojaa

Perjantaina ensi-iltansa saanut Lordi-bändistä kertova dokumenttielokuva keräsi vain vähän katsojia.

Suomen elokuvasäätiö julkaisee nettisivuillaan kotimaisten elokuvien katsojalukuja. Maanantaina sivustolle päivittyi viikonlopun luvut, jotka paljastivat karun totuuden uuden dokumenttielokuvan katsojaluvuista.

Perjantaina ensi-iltansa saanutta Monsterimies-elokuvaa esitettiin viikonloppuna 24 elokuvateatterissa ympäri Suomen. Yleisö ei kuitenkaan löytänyt elokuvaa, sillä se keräsi viikonlopun aikana vain 459 katsojaa.

Dokumenttielokuvat keräävät yleensä vähemmän katsojia kuin elokuvat. Eniten katsojia avausviikonloppuna Suomessa ovat dokumenttielokuvista keränneet Sel8nne (22 560), Fahrenheit 9/11 (8249) ja Vesku (6271).

Dokumenttielokuva joutui kohun keskelle avausviikonloppuna, kun Lordi-bändin laulaja Mr. Lordi eli Tomi Putansuu tyrmäsi teoksen täysin.

Lordin mielestä elokuvassa nähdään liian vähän esimerkiksi bänditoimintaa. Lordi myös kritisoi elokuvan kärjistävän musiikkialan negatiivisia asioita. Eniten laulaja suuttui siitä, että yksi bändin jäsenistä nähdään elokuvassa ilman naamiota.

Katso Monsterimies-dokumenttielokuvan traileri tästä:

Elokuvan katsojaluvuista uutisoi ensimmäisenä Suomen Kuvalehti.

Lue myös:

    Uusimmat