Monacon ruhtinatar Charlenelta harvinaisen arkinen kuva lapsistaan – näin 5-vuotiaiden kaksosten kesä sujuu

Ruhtinas Charlene nautti lastensa kanssa rantapäivästä.

Monacon ruhtinas Albertin, 62, puoliso ruhtinatar Charlene, 42, julkaisi  virallisella Instagram-tilillään hiljattain veikeän lomakuvan kaksosistaan. Kuvassa Ruhtinasparin 5-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques nauttivat aurinkoisesta päivästä uimarannalla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Iloista lomaa, Charlene kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Ruhtinaallisia kaksosia nähdään julkisuudessa harvakseltaan, mutta Charlene julkaisee aktiivisesti kuvia lapsistaan sosiaalisessa mediassa. Kuvista päätellen kaksoset vaikuttavat siltä, että he ovat todellisia kaveruksia ja viihtyvät hyvin toistensa seurassa. 

Ruhtinatar Charlene vieraili lastensa kanssa Suomessa tammikuussa 2019. Tuolloin kuninkaallinen perhe matkasi Lappiin, missä he pääsivät tapaamaan joulupukin. Charlene ikuisti matkan julkaisemalla myös tuolloin sosiaalisessa mediassa kuvan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää uutta vuotta Lapista! Tapasimme joulupukin varmistaaksemme, että hän vei kaikki lahjat perille, kuvatekstissä kerrottiin.

Charlene ja Albert menivät naimisiin vuoden 2011 kesällä. Rhodesiassa syntynyt Charlene on entinen kilpauimari. Albertilla todettiin tämän vuoden maaliskuussa koronavirustartunta, mutta virus näyttäytyi ruhtinaalla lievänä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja