MM-välierässä dramaattinen loppuratkaisu! Sveitsi marssi Tshekin seuraksi finaaliin

Sveitsi MM-finaaliin! Sven Andrighetto ja Leonardo Genoni voittomaalikisan sankarit 1:17
Sveitsi eteni MM-finaaliin voittomaalikisan jälkeen.

Sveitsi marssi MM-finaaliin kukistamalla Kanadan voittomaalikisan jälkeen 3–2-lukemin.

Sveitsi aloitti ottelun upeasti. Kovaa jälkeä läpi turnauksen tehnyt ylivoima hehkui kuumana myös välierässä, kun Kevin Fiala ja Nino Niederreiter veivät ylivoimamaaleillaan Sveitsin avauserässä 2–0-johtoon.

Sveitsin ylivoima tekee tuhoisaa jälkeä – Nino Niederreiter ohjaa painavan vedon sisään 0:59

Kanadan kiri käynnistyi toisessa erässä, kun Brandon Tanev toi vaahteralehtipaidat maalin päähän.

Kolmannessa erässä Sveitsin konkarihyökkääjän Andres Ambühlin jäähy kostautui ja John Tavares toi Kanadan tasoihin reilu kaksi minuuttia ennen summeria.

Kanada rynnistää väkisin tasoihin – John Tavaresin matala laukaus yllättää Leonardo Genonin 1:06

Ottelu eteni aina voittomaalikisaan asti, jossa Sveitsi vei lopulta pidemmän korren Kevin Fialan ja Sven Andrighetton onnistumisilla. Kanadan ainoa onnistuja oli Connor Bedard.

Sveitsi kohtaa MM-finaalissa turnauksen isäntämaan Tshekin.