MM-sensaation ratkaisijalta poikkeuksellinen tuuletus – tämä erikoisuus tulkittiin viestiksi vastustajan puuttuvalle supertähdelle

Marokon sensaatiovoitto Espanjasta ratkesi MM-jalkapallon neljännesvälierässä vasta pilkkukisassa. Ratkaisevan rankkarin ampunut Achraf Hakimi hämmensi jalkapallomaailmaa "pingviinituuletuksellaan". Huvittavaa vaappumista on nähty urheilumaailmassa aiemminkin, eikä tämä ollut Hakimillakaan ensimmäinen kerta pingviinihommissa.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Historiallisesti kahdeksan parhaan joukkoon edennyt Marokko kohtaa puolivälierässä Portugalin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pohjoisafrikkalaiset pimensivät Espanjan täysin. Pilkkukisassa yksikään espanjalaisyritys ei uponnut. 

Tämä erikoinen tuuletus on nähty eri puolilla urheilevaa maailmaa. Katso Hakimin, Waddlen ja Griezmannin taidonnäytteet pääkuvan videolta!

PSG:tä seurajoukkuetasolla edustava laitapakki Achraf Hakimi sai kunnian tintata ratkaisevan rankkarin sisään. Muu joukkue repesi keskiympyrässä valtavaan riemuun, ja Hakimi täräytti onnistumisensa jälkeen ilmoille niin sanotun pingviinituuletuksen. 

Sama tuuletus on nähty aiemmin amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä Jaylen Waddlen toimesta. Hakimin tuuletusta on pidetty fanien keskuudessa tuenosoituksena hänen seurakaverilleen Sergio Ramosille, jota ei valittu Espanjan joukkueeseen. 

Kokenut Ramos ja 24-vuotias Hakimi tuulettivat Ranskan liigassa elokuussa samaan tapaan yhdessä. Lintumenoihin yhtyi myös Kylian Mbappe. Marokkolaisen ja espanjalaisveteraanin välejä on kuvailtu läheisiksi PSG:n joukkueessa. 

Kun tieto Ramosin rannalle jäämisestä levisi mediassa, Hakimi twiittasi tukensa kokeneelle topparille.

Myös Ranskan Antoine Griezmann vaaputteli menemään tehtyään maalin Tunisiaa vastaan. Osuma kuitenkin hylättiin. 

Marokon ja Portugalin puolivälierä pelataan lauantaina. Marokolla on mahdollisuus edetä ensimmäisenä Afrikan maana neljän parhaan joukkoon jalkapallon MM-kisoissa. 


Lue myös:

    Uusimmat