MM-sarjaa johtavan suomalaistallin Moto3-kuljettajat jäivät kauas kärjestä Espanjan aika-ajoissa

Tatsuki Suzuki oli nopein Espanjan GP:n Moto3-luokan aika-ajoissa.

Tallipäällikkö Aki Ajon KTM-talli johtaa ylivoimaisesti Moto3-luokan tiimien MM-sarjaa. Ajon tallin kuljettajista Pedro Acosta on voittanut kauden kolmesta kilpailusta kaksi ja on jo 31 pistettä karussa MM-sarjan kärjessä ennen sarjan toisena olevaa tallikaveriaan Jaume Masiaa.

MotoGP-kausi C Moressa!

Espanjan GP:n lähetykset 1.5. - 2.5.
La: Aika-ajot Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05, Moto2 klo 16.05
Su: Osakilpailut MotoE klo 11.00, Moto3 klo 11.45, , Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Tänä viikonloppuna ajetaan Espanjan Jerezin radalla, jonka aika-ajoissa Acosta sekä Masia jäivät kauas kärjestä. Acostan ero paalulle ajaneeseen Tatsuki Suzukiin oli 0,860 sekuntia, millä nuori espanjalainen ylsi vasta 13. lähtöruutuun.

Masia jäi Suzukille yli sekunnin ja starttaa huomiseen kilpailuun ruudusta 15.

Suzukin rinnalta eturivistä lähtee Jeremy Alcoba ja Andrea Migno.