MM-rallit pitivät poliisin kiireisenä yöllä – rallien kolmas päivä on alkamassa, virkavalta kehottaa malttia liikenteeseen

Suomen MM-rallit Jyväskylässä jatkuu tänään kolmatta päivää. Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että viime yö oli poliisin näkökulmasta kiireinen.

Häiriökäyttäytymiseen liittyviä tehtäviä oli paljon ja lisäksi poliisille on kirjattu myös muutamia pahoinpitelyilmoituksia. 

Törkeitä ylinopeuksia ei tullut yöllä poliisin tietoon.

Tänään rallia ajetaan Pihlajakoskella, Päijälässä, Kakaristossa ja Leustussa. Ralliliikenne tulee ruuhkauttamaan erityisesti 9-tietä koko päivän ajan.

Riittävästi aikaa liikenteeseen

Poliisi muistuttaa varaamaan riittävästi aikaa ja malttia liikenteeseen. Virkavalta huomauttaa tiedotteessa, että ohittelu ruuhkassa on täysin turhaa ja aiheuttaa vaaratilanteita.

Poliisi valvoo tänäänkin liikennettä niin maalla kuin vesillä.

Poliisi painottaa myös, että pysäköinnissä on erikoiskokeiden yhteydessä ehdottomasti noudatettava annettuja ohjeita. Kapeilla kylä-, paikallis- ja yksityisteillä on aina pysäköitävä vain tien toiseen reunaan.

Tienvarteen pysäköidessä on varmistettava, että hälytysajoneuvot mahtuvat ajamaan tiellä, ettei auto estä avun saamista paikalle.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja