Valtava MM-rähinä eteni Fifan pöydälle – soppaa selvittämään palkattiin Lionel Messin pelastanut juristi

0:25
Uruguaylaispelaaja tinttasi toimitsijaa takaraivoon MM-pettymyksen jälkeen – edessä voi olla pitkä pelikielto

Uruguayn MM-turnaus päättyi valtavaan pettymykseen, kun tie nousi pystyyn jo alkulohkossa. Ottelun jälkeen eteläamerikkalaisten käytös aiheutti valtavan kohun. Fifa on nyt laittanut tapahtumista tutkinnan käyntiin.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Fifa on käynnistänyt tutkinnan Uruguayn Jose Maria Gimeneziä, Diego Godinia, Fernando Musleraa ja Edinson Cavania koskien. Pelaajat lähestyivät päätuomaria erittäin aggressiivisesti ottelun päätyttyä.

Tunteita kuumensi etenkin ottelun loppuhetkien tilanne, jossa Cavani kaatui rankkarialueella. Tilanteesta ei tuomittu rankkaria. Uruguay olisi tarvinnut jatkopaikkaan maalin. 

Uruguayn pelaajat aloittivat valtavan hässäkän MM-turnauksen päätyttyä pettymykseen. Katso Gimenezin vaarallinen tölväisy pääkuvan videolta!

Atleticoa edustava Gimenez harppoi raivoissaan tuomaria kohti ja osui tietä tehdessään Fifan virkailijaa kyynärpäällään päähän.

Cavani puolestaan iski VAR-näyttöä nyrkillä poistuessaan pukusuojaan. 

Uruguayn jalkapalloliitto on palkannut riveihinsä tähtijuristin, kun Lionel Messiä aiemmin onnistuneesti puolustanut Ariel Reck sai nyt toimeksiannon tapausta koskien.

Messi sai vuonna 2017 kolmen ottelun pelikiellon solvattuaan tuomaria Argentiinan ja Chilen kohtaamisen yhteydessä. Reck sai tuomion kumottua. 

– Kerroimme hänelle heti, kun Fifa ilmoitti asiasta meille. Hän aloitti työnsä välittömästi, kertoo Uruguayn jalkapalloliiton varapuheenjohtaja Gaston Tealdi

Uruguaylla on 10 päivää aikaa antaa puolustava lausunto tapahtumista. Rangaistukset voivat vaihdella taloudellisista seurauksista pelikieltoihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja