MM-pettymys järkytti Neymaria, Ronaldo haluaa brassitähdelle apua – "On todella tärkeää puhua tästä aiheesta"

Brasilia putosi MM-kisoissa – Neymar ja kumppanit kyynelissä 1:16
Brasilian MM-turnaus päättyi kyyneliin.

Brasilian jalkapallolegenda Ronaldo haluaa Neymarin hakevan itselleen psykologista apua henkisiin paineisiin.

Brasilian MM-kisat päättyivät viime viikolla valtavaan pettymyksen, kun turnauksen suursuosikkeihin lukeutunut joukkue hävisi Kroatialle puolivälierissä rangaistuspotkukisan jälkeen. Tappio oli Brasilian joukkueella todella kova pala purtavaksi.

Brasilian kirkkain tähti Neymar kommentoi turnauksen jälkeen tappion olevan hänen uransa pahin. Neymar totesi Instagram-tilillään julkaistussa kirjoituksessa olevansa "henkisesti tuhoutunut" MM-tappion tuomasta pettymyksestä.

Brassilegenda Ronaldo on ilmaissut huolensa Neymarin henkisestä hyvinvoinnista.

– Kun näin Neymarin sanat siitä, että hän on henkisesti tuhoutunut, se tavallaan särki sydämeni. Haluan löytää tavan auttaa häntä. Se apu on tänä päivänä olemassa, mutta minun aikanani siitä puhuttiin todella vähän, Ronaldo kertoo ESPN:n mukaan.

– Suosittelisin hänelle psykologista tukea, jotta hän kestäisi tätä painetta, joka on täysin äärimmäisen suhteetonta ihmisille, Ronaldo sanoo.

Ronaldo toivoo, että jalkapalloilijoiden mielenterveydestä puhuttaisiin enemmän. Tähtipelaajat joutuvat illasta toiseen suuren paineen alle, joten pääkoppa ja henkinen kapasiteetti joutuu koetukselle maailman silmien alla.

– Haluan korostaa tätä tarvetta pelaajien henkisen hyvinvoinnin seuraamiseen. On todella tärkeää puhua tästä aiheesta – varsinkin MM-kisojen aikana, kun koko maailma seuraa maajoukkuetta. Koko maailma seurasi Neymaria, Ronaldo painottaa.

Lue myös:

    Uusimmat