MM-kisojen kriisijoukkueen kapteeni lopettaa maajoukkueessa

1:25
Belgialla oli tukuttain maalipaikkoja kuolemanottelussa Kroatiaa vastaan.

Belgian kapteeni Eden Hazard lopettaa maajoukkueuransa.

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Belgian maajoukkueen kapteenina toiminut 31-vuotias Hazard kertoi lopettamispäätöksestään keskiviikkona sosiaalisessa mediassa.

– Sivu kääntyy tänään... Kiitos rakkaudestanne. Kiitos vertaansa vailla olevasta tuestanne. Kiitos kaikesta tästä yhteisestä onnesta vuodesta 2008 lähtien. Olen päättänyt lopettaa kansainvälisen urani. Seuraajat ovat valmiina. Tulen kaipaamaan teitä, Hazard kirjoittaa päivityksessään.

Belgian turnaus oli suorastaan katastrofi, kun joukkue ei edennyt jatkoon alkulohkostaan. Se hävisi muun muassa Marokolle ja pelasi Kroatian kanssa maalittoman tasapelin.

Belgia oli isoissa otsikoissa turnauksen aikana, kun selvisi, että joukkueen sisällä kuohuu. Kävi ilmi, että useat pelaajat ovat ilmiriidoissa keskenään. Hazard ei ollut tässä asiassa poikkeus, sillä hänen ja keskikenttäpelaaja Leandro Trossardin välien kerrottiin olevan erittäin tulehtuneet.

Belgia ei pelannut kisoissa omalla tasollaan, eikä yltänyt lähellekään viime MM-kisojen pronssimitaliaan. Venäjällä pelattujen kisojen pronssimitali jäikin Hazardin maajoukkueuran parhaaksi saavutukseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja