MM-historiaa tehneellä jenkkiurheilijalla outoja ongelmia – pelkäsi jopa olevansa raskaana

Daniel Ståhl sai vyölleen vihdoin MM-kullan – lähetti terveiset Suomeen:"Mummi juhlii Turussa" 1:57
Videolla Daniel Ståhl lähettää terveiset Turun mummille.

DeAnna Price voitti ensimmäisenä yhdysvaltalaisena moukarinheiton MM-kultaa. Pricen valmistautuminen Dohaan oli täynnä töyssyjä.

Price sijoittui vuonna 2015 kymmenenneksi ja yhden sijan paremmaksi kahden vuoden kuluttua Lontoossa. Dohassa rävähti jättipotti – hän voitti naisten moukarinheiton 77.54 metrin jättiheitolla.

Price, 26, dominoi kisaa, ja hän heitti kolme kilpailun neljästä pisimmästä heitosta.

Voitto avautuu uuteen valoon, kun tarkastelee jenkkiheittäjän kesää. Hän kärsi oudoista kivuista, ja tulokset laskivat. Pricellä oli vaikeuksia rikkoa 70 metrin rajaa.