Miten Lauri Markkasen elämä muuttui lapsen myötä? – ”Vieraspelireissusta pitää ottaa kaikki irti”

8:07

NBA-koripalloilija Lauri Markkanen tietää, että joukkueen matkatessa vieraskiertueelle hänen on syytä käyttää hotellilla vietettävä aika viisaasti. Kotona pieni poika määrää nyt arjen aikatauluista.

20-vuotiaasta Markkasesta tuli kesken tulokaskautensa isä, kun perheeseen syntyi tammikuun lopussa poikavauva. Kotona marssijärjestys on mennyt uuteen uskoon, muttei suomalaispelaaja koe lapsen syntymän vaikuttaneen hänen elämäänsä kovin dramaattisesti.

– Ei se muuttanut oikein mitenkään. Ihan samalla tavalla pelataan korista vieläkin. Kotona tietenkin asiat ovat vähän eri tavalla, muttei se silleen mitenkään muuta, Markkanen kertoo MTV Sportille.

Monet ammattiurheilijat ovat kertoneet, että toisinaan pitkillekin vieraskiertueille lähteminen on tullut raskaammaksi, kun kotiin on jäänyt puolison lisäksi myös pienokaisia odottamaan isää takaisin.

– Toisaalta siitä pitää ottaa kaikki irti. Kun on vieraspelireissulla, niin sitten nukkuu ja tekee semmoisia asioita, jotka voivat kotona jäädä vähän vähemmälle, mutta onhan se tietenkin rankempaa, Markkanen myöntää.

Jutun ylälaidan videolla Markkanen käy läpi kuluvaa kautta tähdistöotteluvalintoineen ja viime aikoina esiin nousseine syytöksineen, joiden mukaan Chicago Bulls olisi tarkoituksenmukaisesti pelannut otteluita kevyemmin voimin varmistaakseen mahdollisimman hyvän aseman uusia pelaajia varattaessa.

3:42

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja