Mainos

Miten lähestyn kiinnostavaa miestä kuntosalilla? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten lähestyisin fyssaria, jonka kanssa meillä oli mukava juttutuokio heti ekana päivänä? Käyn salilla, jossa hän on töissä. Jo silloin tuntui, että kemiat kohtasivat. Aina, kun tavataan sattumalta, katseet kohtaavat puolin ja toisin. Facebookissa ei lue mitään parisuhdetilanteita. Mutta pelottaa lähestyä, vaikka olisi monta mahdollisuutta", kyselee nimimerkki Tampere.

Näin miehet vastasivat

"Kysy ulos."
– 32, naimisissa

​​​​​​​"Hän näkee siellä työssään treenatumpia ja itsevarmempia ihmisiä päivittäin, ja on työssään vaan ammattimainen ja ystävällinen sinulle. Lähesty vaan treeniasioissa, ja etsi seuraa muualta."
– 42, naimisissa

"Kysyt rohkeasti kahville tai muuhun vastaavaan tapaamiseen. Painota heti kärkeen, että jollei ilmassa ole minkäänlaista väreilyä, kaipaat ainakin treeni- ja kehonhuoltovinkkejä. Mutta teet tietenkin selväksi, että ei tässä olla tavanomaista personal traineria hakemassa. Näin sekä sinulla että fyssarilla on a) mahdollisuus kunniakkaaseen perääntymiseen ja b) jotain juteltavaa treffien ajan."
– Herra 47, naimisissa

"Vitsillä sisään! Huumori ja hymyileminen toimivat aina. Etenkin kuntosalitilanteessa, joka on lähtökohtaisesti jo sinänsä hikisenä puhkumisineen ja mahdollisine liikuntasuorituksesta tuskaisine ilmeineen hauska tilanne kemioiden kohtaamiselle."
​​​​​​​– 36, sinkku

"Kaikkihan eivät näytä parisuhdestatustaan Facebookissa – ainakaan julkisesti. Mutta, jos katseet kohtaavat ja hymyt irtoavat puolin ja toisin niin mikset rohkaistuisi ja kokeilisi? Tiedä vaikka hän kamppailisi saman asian kanssa juuri tällä hetkellä. Suosittelisin, että rohkaistut ja pyydät vaikka perinteiselle kahville. Ajattele niitä positiivisia mahdollisuuksia ja mene ne edellä."
– 36, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

1:35


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.