Mainos

Miten kävellä korkokengillä? – näillä vinkeillä taiteilet koroissa kuin Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker ja Victoria Beckham saavat sen näyttämään helpolta. Ensimmäinen jopa hyppelee korkokengillään kevyesti kuin perhonen pitkin New Yorkin katuja. Miten he sen tekevät? Entinen balettitanssija ja nykyinen korkokenkäfriikki Sarah Toner jakaa parhaimmat niksinsä korkokenkiä rakastavien naisten iloksi.

Koeaja uudet kenkäsi

Älä koskaan laita suurena iltana uusia kenkiä jalkaasi vain huomataksesi, että ne antavat sinulle kivuliaat rakot. Koeaja kenkäsi kotona ennen suurta iltaa ja kävele niillä ympäriinsä ainakin kahden tunnin ajan, sillä kenkä muotoutuu jalkaasi vähitellen.

Kun koeajat uusia kenkiä, laita myös jalkaasi tiheään neulotut sukat. Sukka antaa jaloillesi tarpeeksi joustoa jotta voit tuntea ne mukavaksi ilman, että kenkä venyy liiaksi.

Pidä uusia kenkiä jalassasi ainakin kaksikymmentä minuuttia ennen kuin lähdet ne jalassasi juhliin. Kengät pehmenevät ja jalkasi ehtii tottua niiden muotoon.

Askel kerrallaan eteenpäin

Joillekin korkokenkien käyttö on uutta ja jotkut naiset käyttävät niitä vain harvoin. Tottumattomien on parasta lisätä korkokenkien käyttöä vähitellen.

Jos olet yksi niistä onnekkaista, jolla on varaa valita harvoin käytetystä kenkävalikoimastaan kuitenkin erimittaisia korkoja, harjoittele niillä.

Samaa tahtia kuin luottamuksesi korkeilla koroilla kävelyyn lisääntyy, kasvaa myös kenkävarastosi. Jos kuitenkin olet kuin useimmat meistä eikä sinulla ole valmiina kokoelmaa erilaisia kenkiä, älä huolehdi, sillä on olemassa muitakin keinoja.

On paljon harjoitteita, joita voit tehdä saadaksesi jalkasi vahvemmiksi ja oppiaksesi kävelemään itsevarmasti koroilla. Voit tehdä harjoitteet helposti kotonasi, sillä tarvitset ainoastaan tuolin selkämyksen avuksesi.

Pidä varpaasi rentoina, nouse niiden päälle ja kurota itseäsi niin korkealle kuin pystyt. Toista harjoite muutamaan eri otteeseen. jos teet kyseisen harjoitteen päivittäin, tulet hämmästymään kuinka paljon vahvemmiksi jalkasi tulevat.

MTV3/Helmi
Lähde: Dailymail

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.