Mitä tapahtuu Hämäläisen jättiperinnölle?

Viime viikolla yllättäen menehtyneeltä kirjailija Jyrki Hämäläiseltä jäi jättiomaisuus, jolle ei ole toistaiseksi tiedossa perijää, kertoo keskiviikon Ilta-Sanomat.

- En tiedä, mitä Jyrkin omaisuudelle tulee käymään. Hänellä ei ollut vaimoa, sisaruksia, lapsia - ei ketään, Hämäläisen lähipiiriin kuuluva kertoi Ilta-Sanomille.

Hämäläisen omaisuus jaettaneen hän laatimansa testamentin mukaan. Ilta-Sanomien mukaan Hämäläisen lähipiiri on arvellut ex-päätoimittajan testamentanneen omaisuutensa entisen vaimonsa 10-vuotiaalle pojalle.

Hämäläisen ex-vaimo Arja-Liisa Ingus myönsi Ilta-Sanomille testamentin olemassa olon, mutta hän ei halunnut vielä paljastaa, miten Hämäläisen suuromaisuus jaetaan.

- Jyrki laati testamentin viime kesänä ja kertoi siitä minulle. En halua vielä puhua testamentin sisällöstä, vaan palataan asiaan vasta hautajaisten jälkeen, Ingus kommentoi.

Ilta-Sanomien mukaan Hämäläiseltä jäi satojentuhansien eurojen omaisuus, johon kuuluu 100-neliöinen rivitaloa Espoon Haukilahdessa sekä lomahuoneisto Ranskan Rivieralla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat