Hurja lääkitys vaikutti Jyrki Hämäläisen kuolemaan?

Pitkän linjan mediapersoona Jyrki Hämäläinen menehtyi äkillisesti vuosi sitten. Lääkärin mukaan miehen käyttämä hurja lääkitys saattoi vaikuttaa miehen äkilliseen poismenoon.

65-vuotiaana menehtynyt Hämäläinen oli kärsinyt jonkin aikaa masennuksesta ja stressistä. Lääkäreiltä apua hakeneelle mediapersoonalle määrättiin eri lääkäreiden toimesta yhdeksää eri lääkevalmistetta.

Hämäläisen hyvä ystävä Hannu Hietanen kiinnitti huomiota suureen lääkemäärään ja on vahvasti sitä mieltä, että lääkityksellä oli suuri merkitys miehen kuolemaan.

Studio 55 -ohjelman vieraana ollut lääkäri Antti Heikkilä on samoilla linjoilla.

– Kyllä minä olen paljolti samaa mieltä. Minulle näytettiin myös se lääkelista, mitä hän oli syönyt ja kyllä se aika hurja oli, Heikkilä kommentoi.

Hämäläisen lääkelistaan kuului myös erilaisia mielialalääkkeitä. Heikkilän mukaan Hämäläinen ei ollut mielenterveyspotilas ainakaan siinä mielessä, mitä perinteisesti ymmärretään.

Mielialalääkkeiden käyttöön kuuluu myös paljon sivuvaikutuksia, joiden vaikutuksiin ei Heikkilän mielestä kiinnitetä tarpeeksi huomiota. Osa sivuvaikutuksista saattaa olla jopa hyvin kohtalokkaita.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat