Mainos

Mitä seksin aikana kuvitellaan?

Toisten mielestä seksissä ei ole sijaa kuvitelmille, toisille ne taas tuovat korvaamatonta inspiraatiota. Mahtuisiko sinun sänkyysi esimerkiksi luolamies tai keskiaikainen ritari?

– Mitäkö kuvittelen? kysyy 29-vuotias Reija. – Eihän siinä tarvitse varsinaisesti kuvitella yhtään mitään, tunnetilat tuovat mieleen värejä ja muotoja, joitten annan leijua tajuntaan ja sieltä ulos kuin saippuakuplien.

Moni muukin sanoo psykedeelisten muotojen ja värien, joskus musiikinkin, täyttävän tajuntansa seksin aikana.

– Ehkä ne ovat jonkinlaisia järjellisyyden kahleista vapautuneita kuvitelmia ja ajatuksia, suorassa yhteydessä selkäytimeen, tuumii Reijan ikätoveri Ansku.

– Sitä ennen tajunnan täyttävät ainakin omalla kohdallani hyvin fyysiset ajatukset, joita on vaikea päästä pakoon mihinkään kuvitelmaan, Ansku miettii.

– Ennen kuin rupesin elämään vakiintuneessa parisuhteessa, minulla oli silloin tällöin aika erikoisiakin fantasioita sekä seksin aikana että muuten vain ajatellessani seksiä, mutta vakituisen kumppanin kanssa ne ovat aikaa myöten hävinneet, Ansku jatkaa itsekin vähän yllättyneenä.

– Totta puhuen en ole edes miettinyt koko asiaa. Olisiko niin, että sitten kun löytää sen oikean, sitä ei henno kuvitella pois, tai jotakin sinnepäin? hän sanoo.

Ritarin käsivarsilla

Kokonaan toisilla linjoilla on 36-vuotias Katriina. – Nimenomaan vakisuhteessa sitä pitää antaa mielikuvituksen lentää, kun mitään yllätyksellistä ei ole sängyssäkään luvassa! Harva mies kun jaksaa yleensä yllättää sillä saralla kovin monen vuoden ajan...

Katriina sanoo olleensa teinityttönä romanttisten historiallisten kertomusten suurkuluttaja. – Siis ahmin sellaisia tiiliskiviä, joitten kannessa vähäpukeinen neito oli kietoutuneena ritarin tai muun sellaisen syleilyyn, hän tarkentaa. – Angelika-sarjaa ja mitä niitä kirjoja nyt muita olikaan?

– Niistä saa uutta inspiraatiota vällyjen väliin. Miehelle en taatusti asiasta mitään kerro, johan mies saisi siitä traumoja ja ikuisen impotenssin, jos kertoisin kuvittelevani hänet välillä keskiaikaiseksi sukkahoususankariksi karhunnahalle takkatulen loisteeseen, Katriina nauraa.

– On sitä tietysti mielessä usein kaikenlaista muutakin, mutta en minäkään nyt ihan kaikkea kerro, Katriina huikkaa vielä lopuksi.

Luolamiehen otteessa

– Jossain sarjakuvassa nainen joskus sanoi toiselle, että Jurassic Parkin ja dinovillityksen aikaan hänellä oli joskus tapana kuvitella olevansa luolanainen, jonka tappelussa voittanut luolamies ottaa omakseen, muistelee Tarja (46).

– Sitä voisi joskus itsekin kokeilla, mutta en tiedä, saisinko miehen siihen mukaan. Ehkä voisin vain vähän vihjaista, vaikka tyyliin että "mitäs oma luolamieheni", niin sitten ei tarvitsisi varoa mitä suustaan mahdollisesti päästää, Tarja tuumii.

Aikaisemmin Tarjalle ovat inspiraatiota antaneet ainakin Teletapit ja brittiläinen sisäoppilaitosjärjestelmä. – Kävimme aikanaan Lontoossa ihan mielettömällä seksiklubilla, joka oli sisustettu tyttökouluhenkeen. Tarjoilijoillakin oli sellaiset piiskat, hän nauraa.

– Miehen kanssa leikittiin sittemmin sängyssä sitä koulujuttua useamman kerran, ihan roolivaatteita myöten, joten kaipa hän siihen luolaleikkiinkin suostuisi, Tarja innostuu. – Tällä ikää kuitenkin tietää jo missä mennään ja mikä tuntuu toisesta hyvältä. Seksikin saa olla hauskaa!

Kitaraa virittämässä

– Eivät miehet harrasta kuvitelmia seksin aikana, väittää ainakin 35-vuotias Julle. – Tosiasioissa on tarpeeksi, ainakin jos seksiä saa riittävän usein!

Silloinkin kun ei saa, miehinen mies ei Jullen mielestä "kuvittele" mitään sellaista mitä ei tosielämässäkään tapahdu, kaipaa vain niin että on pakahtua. Tämän kuitenkin kiistää 24-vuotias Timppa:

– Joka sellaista esittää, on joko niin pahassa puutteessa, ettei enää ajattele selvästi tai sitten kerrassaan ikäloppu ja niin kaavoihinsa kangistunut, että saman tien voisi köpitellä tilaamaan ruumisarkkunsa.

Timppa kertoo esimerkiksi kuvittelevansa itsensä joskus isoksi työkaluksi tai syvänmerensukeltajaksi. – Näitten ajatuskulkujen ymmärtämiseen ei varmaan vaadita kovin paljon mielikuvitusta, hän sanoo vinosti hymyillen.

Hän sanoo rakastelleensa joskus myös silmät kiinni leikkien olevansa sokea, joka voi "nähdä" naisensa vain sormenpäillään. Joskus kitaraa soittavan Timpan mieleen on tullut sängyssä myös ajatuksia naisesta suurena soittimena, jonka virittäminen täsmälleen oikein tuo nautinnollisia kokemuksia.

– Kannattaa kokeilla! hän kannustaa muitakin miehiä. – Et voi tietää, tykkäätkö jos et koskaan edes kokeile.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.