Missä viipyy Mercedes? Mestaritallilla vielä paljon kirittävää – Red Bull pirteä Bakun katuradalla

Red Bullin Sergio Perez ja Max Verstappen miehittivät kärkisijat F1-sarjan Azerbaidzhanin GP:n toisissa harjoituksissa. Mercedeksen Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton eivät vielä saaneet kunnon kierrosaikoja tauluun.

Perez teki Bakun katuradalla viikonlopun tähän asti nopeimman kierroksen 1.42,115. Verstappen jäi tästä noin sekunnin kymmenyksen. Myös Ferrarit olivat vahvassa vauhdissa, kun Carlos Sainz pääsi alle puolentoista kymmenyksen päähän kärkiajasta, ja Charles Leclerc nappasi hänen takanaan neljännen sijan.

Leclerc ehti harjoitusten aikana ajaa kertaalleen seinäänkin Bakun vanhan kaupungin kapeilla kujilla. Tällä kertaa Ferrari-kuski selvisi rikkoutuneella etusiivellä.

Mercedes ei vielä näyttänyt parastaan. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas saivat ajaa ongelmattomat treenit, mutta kuskit löytyivät kuitenkin tuloslistalta vasta sijoilta 11 ja 16. Bottas raportoi harjoitusten lopussa pitkää kisasimulaatiota tehdessään, että hänen keskikovat takarenkaansa olivat pahasti ruvella jo muutaman kierroksen jälkeen.

Kimi Räikkönen oli 12:s jäätyään kärkivauhdista reilun sekunnin. Alfa Romeon toinen kuljettaja Antonio Giovinazzi oli peräti kuudes.

Azerbaidzhanin GP:n 2. harjoitukset: