Mainos

Missä on Melania Trump? Yhdysvaltain ensimmäinen nainen vetäytyi julkisuudesta, edes hääpäivää ei juhlittu

0:48

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump on perunut osallistumisensa Maailman talousfoorumiin Davosissa, Sveitsissä, kertoo CNN. Valkoisen talon mukaan osallistumisen peruminen johtuu aikataulu- ja logistiikkaongelmista.

Perumisen taustalla kuitenkin vaikuttanee presidentti Donald Trumpin yllä vellova kohu: Trumpin asianajajan väitetään maksaneen entiselle pornotähdelle Stormy Danielsille, jotta tämä vaikenisi seksisuhteestaan presidenttiin.

Väitetty seksisuhde tapahtui mediatietojen mukaan vuonna 2006 golfturnauksen yhteydessä. Trump oli mennyt naimisiin Melanian kanssa noin vuotta aiemmin. Tapauksen tultua julki 12. tammikuuta Melania ei ole esiintynyt julkisuudessa.

Hääpäivää ei juhlittu lainkaan

Presidenttiparilla oli 13. hääpäivä maanantaina, mutta CNN:n mukaan sitä ei ilmeisesti juhlittu lainkaan. Melania ei myöskään ollut miehensä rinnalla lauantaina, kun Trumpin virkaanastumisesta tuli kuluneeksi tasan vuosi.

Lauantaina Yhdysvaltain ensimmäinen nainen ainoastaan julkaisi Instagramissa kuvan, jonka kuvatekstissä tämä kertoo vuoden olleen upea ja täynnä hienoja kohtaamisia.

Sitä ennen Melania twiittasi Martin Luther King Juniorin päivän kunniaksi 15. tammikuuta.

​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.