Mainos

Missä on lietolainen perheenisä Aleksi? Puhelin sammui Turun keskustassa torstaina

Lietolaisen Jenna Kolin miehestään tekemää katoamisilmoitusta on jaettu tuhansia kertoja Facebookissa muutaman päivän aikana. 

Koli etsii kadonnutta miestään Aleksi Kolia.

26-vuotias perheenisä oli lähtenyt kotoaan torstaina tarkoituksenaan mennä töihin. Hän ei kuitenkaan koskaan saapunut työpaikalleen tai takaisin kotiin.

Aleksi Kolilla oli katoamispäivänä yllään ohuehko musta takki, jossa on keltainen poikkiraita keskellä, harmaa pipo, farkut ja DC-merkkiset kengät.

Tapauksesta on tehty katoamisilmoitus myös poliisille.

– Katoamisilmoitus on tehty ja me teemme nyt ihan perusselvittelyä asian tiimoilta, rikosylikomisario Jussi Helesvirta Lounais-Suomen poliisista kertoo MTV Uutisille. 

– Toistaiseksi ei ole tullut esiin mitään sellaista, että olisi syytä epäillä rikosta, Helesvirta jatkaa.

Jenna Kolin mukaan auto on löytynyt läheltä kotia, mutta mies on kateissa. Puolison mukaan miehen puhelin on ollut poissa päältä torstaista 7.1 klo 15 lähtien.

Puhelin oli naisen mukaan paikannettu Turun keskustaan.

MTV Uutisten tavoittama Jenna Koli sanoo, että hän on saanut viikonlopun aikana muutamia yhteydenottoja liittyen miehestään tehtyihin mahdollisiin havaintoihin.

– Huoli on kova, koska siellä on ollut niin kovat pakkasetkin, hän sanoo. 

Poliisi selvittää asiaa katoamisena ja pyytää mahdollisia havaintoja hänen liikkeistään vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi tai numeroon 050 456 4805.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.