Miss Helsinki Sofia Ruusila: Missivuosi kasvatti ihmisenä

Keskiviikkoiltana seuraajansa kruunaava Sofia Ruusila ei vaihtaisi päivääkään pois Miss Helsinki -vuodestaan.

Sofia Ruusila muistelee mennyttä vuotta hymy huulilla. Reilun vuoden aikana kauniin naisen elämä on muuttunut totaalisesti ja nykyisin elämä hymyilee leveää hymyään Sofialle.

Vuoden 2010 alussa kauniin naisen elämään käveli Big Brotherin kautta julkisuuteen ponnahtanut Scandinavian Hunks -tanssija Niko Nousiainen, jonka kanssa kipinät alkoivat lentää. Nikon myötä Sofia tutustui myös Martina Aitolehteen, joka innostui heti ensitapaamisella kauniista Sofiasta.

– En ollut tiennyt koko Miss Helsinki -kisasta aiemmin, ennen kuin Martina sanoi heti ensimmäisenä iltana kun tapasimme, että sinä muuten osallistut siihen kisaan. En ollut ollut julkisuudessa ennen, mutta halusin kuitenkin yrittää, Sofia kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Kaunottaren yritys kannatti ja tummapiirteinen Sofia kruunattiin Miss Helsingiksi huhtikuun 1. päivä. Heti missivuoden alkuun saatiin aikaiseksi pieni kohu, kun yksi finalisteista jätti leikin kesken väittäen, että voitto oli junailtu etukäteen Sofialle. Kohu harmittaa Sofiaa vielä vuosi tapahtuman jälkeen.

– En vaihtaisi päivääkään pois vuodesta, mitä nyt sen kohun takia alku oli vähän kivikkoinen. Muuten vuosi oli mullistava ja voin sanoa, että se oli ehkä elämäni paras vuosi.

Ei enää missikisoja?

– Olen kasvanut ihmisenä tämän vuoden aikana paljon. Totta kai julkisuus yllätti, enkä odottanut sitä olevan näin paljon. Olen kuitenkin saanut niin paljon tätä kautta, paljon kontakteja ja kehuja siitä, että olen tuonut paljon näkyvyyttä kisalle. Kaikki on mennyt tosi hyvin, Sofia summaa vuotta.

Vaikka kaunis nuori nainen menestyikin näin hyvin ensimmäisissä missikisoissaan, väläyttää hän jo suuntaavansa tulevaisuudessa uusille urille.

– Jotenkin musta tuntuu, että missikisat olivat nyt tässä. Olen niin kunnianhimoinen, ettei minulle riitä vain se, että olen mukana jossain kilpailussa hengailemassa. Voin mahdollisesti tulevaisuudessa harkita jotain isompia kisoja, tällaisia fitness-tyyppisiä kisoja, joissa joudun haastamaan ja ylittämään itseni.

Viime vuoteen mahtui Sofialle niin menestystä uralla kuin rakkaudessakin. Nopeasti edennyt romanssi Nikon kanssa on ehtinyt jo kihlasormuksien vaihtoon asti ja nainen hehkuu rakkauden onnea.

– Tuntuu ihan siltä, että mennyt vuosi olisi ollut taikavuosi. Minut kruunattiin Miss Helsingiksi ja Niko voitti Big Brotherin. Rakastun Nikoon myös päivä päivältä enemmän ja tämä suhde tuntuu päivä päivältä paremmalta, Sofia päivittelee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat